DVTK: Koman még jöhet

Akt.:
Koman Vladimir
Koman Vladimir - © Fotó: Dmitry Korotayev/Epsilon/Getty Images
Miskolc – Mint arról korábban már többször beszámoltunk: a DVTK labdarúgócsapata és a magyar labdarúgó válogatottban eddig 36 alkalommal szerepelt Koman Vladimir között van egy szál, ami összetartja a feleket, és adott esetben össze is kötheti őket, nevezetesen a középpályás magyarországi ügyeinek képviselője, akivel Árki Gábor, a diósgyőriek sportigazgatója kapcsolatban áll.

A szabadon igazolható játékosnak jelenleg nincs csapata, és ahogy azt az érintett korábban lapunknak is nyilatkozta, elsősorban külföldön képzeli el pályafutásának folytatását, viszont, ha ez nem jön össze, akkor az is lehet, hogy idehaza a Diósgyőr lesz az új klubja.

– Nem tudom milyen külföldi lehetőségei vannak Koman Vladimirnek, de őszintén szólva, ez nem is kell hogy foglalkoztasson minket, elég, ha azt tudjuk, hogy mi mit tudnánk ajánlani, ha a labdarúgó úgy döntene, hogy idehaza játszik ezen az őszön – mondta az Észak-Magyarországnak Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója. – A játékos tud az érdeklődősünkről, és ha végül eldönti, hogy Magyarországon játszik, utána kezdődhetnek meg közöttünk a részletekbe menő tárgyalások. De, hogy ez mikor lesz, ha lesz egyáltalán, azt nem tudom megmondani. Az idő minket nem sürget, a keretünk adott. Persze egy jó játékos számára mindig van hely, főleg akkor, ha a kerettagok bérstruktúrájához mért megfelelő szinten tudjuk megszerezni.

ÉM


Krasznodar vs. DVTK – Mit keresett Koman Vladimir a Diósgyőr különgépén?

„Ott van Koman Vladimir…!” – súgta az egyik Diósgyőr-szurkoló a másik fülébe csütörtökön este a krasznodari nemzetközi repülőtéren, két órával az FK Krasznodar – Diósgyőri VTK Európa Liga mérkőzés után. tovább »

Nikházi: 1 évre kölcsön, Dunaújvárosba

Koman Vladimir képviselőjével még csak ezután tárgyal a Diósgyőr. tovább »

Futács Márkó példája lebeghet Koman előtt

Miskolc – A héten eldőlhet, hogy jön-e Diósgyőrbe a Sampdoriát is megjárt középpályás. tovább »

hirdetés
hirdet�s