Friss hírek

2009.03.28. 17:00

LABDARÚGÁS: Ronaldo tagadja Henrik Larsson vádjait

<p>A portugálok klasszisa, Cristiano Ronaldo tagadta a svéd csatár, Henrik Larsson vádjait, melyek szerint a Manchester United szélsője folyton műeséseket produkál. A luzitán és a svéd nemzeti csapat - amelyek a magyarokkal azonos csoportban szerepelnek - szombaton játszik egymással világbajnoki selejetezőt.</p>

A Celtic és a Barcelona korábbi gólvágója úgy gondolja, hogy Ronaldo túl könnyen kerül a földre, és szerinte ezzel megtéveszti a játékvezetőket. A tavalyi aranylabdás szerint azonban nem igazak ezek a vádak, mert ő sosem próbálja félrevezetni a bírókat, de a portugál csapat aktuális ellenfelei hajlamosak szabálytalankodni ellene.

"Nem zavar, amit Larsson állít rólam, mert tudom, hogy nem szoktam műeséseket produkálni, és csak ez számít" - mondta Ronaldo a Daily Mail nevű brit bulvárlapnak. "Általában még akkor sem esem el, ha megrúgnak. Úgy tűnik, mindenki ezzel vádol engem, de nem igazán érdekel. Tudom, hogy mindig a fair play szellemében játszom" - zárta le mondandóját a klasszis.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!