DVTK Jegesmedvék: Merre tovább?

Akt.:
DVTK Jegesmedvék: Merre tovább?
Miskolc – Korábban már beszámoltunk róla, hogy hat új csapat – közte két magyar, a DVTK Jegesmedvék és a MAC Budapest – kérte felvételét az osztrák profiligába, az EBEL-be.

A bécsi központ munkatársai a napokban a Maciknál jártak, az elsősorban technikai kérdéseket firtató, bürokratikus alapú ismerkedés korai állomása a kapcsolatok elmélyülésének. Ennek alapján születnek meg az EBEL elvárásai. A hírek szerint a helyszíni szemlék március első hetében folytatódnak, ekkor kell „letenni” a pénzügyi garanciát.

– Magyar bajnok-, kupa- és Mol Liga győztes csapatként nagy a felelősségünk abban a tekintetben, hogy lehetőséget biztosítsunk játékosainknak a magasabb szintű versenyzéshez – mondta Egri Gergely, a DVTK Jegesmedvék csapatvezető menedzsere. – Az ehhez szükséges pénz a rendelkezésünkre áll. A DVTK Jegesmedvék eljutott oda, hogy olyan stabil támogatói kört tudhat maga mögött, amely előteremti az EBEL-ben való részvétel költségét. Elsősorban technikai jellegű dolgokról – televíziós közvetítés, férőhelybővítés, szerződések – beszélgettünk az osztrák liga munkatársaival. Bemutattuk a terveinket a bővítésről, amely a következő szezon kezdetére elkészülne. Nem szeretek tippelni: dolgozunk, járjuk az utunkat és ha a termékünk tetszik a profi ligának, akkor szívesen tárgyalunk egy mindenki számára előnyös kooperációról.

ÉM-KT
hirdetés


hirdet�s