Sport - Foci

2011.07.30. 19:27

100 éves a tokaji labdarúgás

Tokaj - Fennállásának 100 esztendős évfordulóját ünnepli Tokaj labdarúgóélete. Ez alkalomból a helyi, megyei II. osztályban szereplő együttes az NB II-es Mezőkövesd - Zsóry csapatát látta vendégül.

Tokaj - Fennállásának 100 esztendős évfordulóját ünnepli Tokaj labdarúgóélete. Ez alkalomból a helyi, megyei II. osztályban szereplő együttes az NB II-es Mezőkövesd - Zsóry csapatát látta vendégül.Tokaj- Mezőkövesd -Zsóry 2-5 (2-2)

Tokaj, 300 néző

Mezőkövesd: Ficsór- Nagy P., Ur, Szabó K. Csibrik - Jeremiás, Gallik (Sivák), Szebeni, (Bogdány) Lipusz - Landrich, Hamar

Vezetőedző: Huszák Géza

G.: Sivák (2), Jeremiás, Lipusz, Gallik, 

Az esemény keretében Májer János polgármester és Réti József szerző mutatta be a 100 éves a tokaji futball című könyvet.

A jeles eseményen megjelent Dunai II. Antal, az 1968-as Mexikóvárosi Olimpia bajnoka, az egykori 

Újpesti Dózsa kiváló csatára, aki pályafutása során kétszer nyerte el az ezüstcipőt, és a lila-fehérekkel többször nyert magyar bajnoki címet, valamint csapatával az elődöntőbe jutott a bajnok csapatok Európa-kupájában.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!