DVTK Jegesmedvék: Észak-Amerikában folytatja Gőz Balázs

DVTK Jegesmedvék: Észak-Amerikában folytatja Gőz Balázs
DVTK Jegesmedvék: Észak-Amerikában folytatja Gőz Balázs - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – A DVTK Jegesmedvék válogatott védője a Kontinentális Kupa második köre után Észak-Amerikában, a Roanoke Rail Yard Dawgs csapatánál folytatja pályafutását.

Gőz Balázs remek teljesítményt nyújtott a tavalyi szezonban is, ennek következtében számos megkeresést kapott a nyáron a tengeren túlról. Mivel az ottani bajnoki küzdelmek később rajtolnak, ezért néhány hónapja úgy állapodtak meg klubunkkal, hogy amennyiben konkrét szerződés-ajánlat érkezik a részére, úgy védőnk a Kontinentális Kupa második fordulóját követően távozhat csapatunktól. Nem csak számára, hanem a DVTK Jegesmedvék számára is büszkeség, hogy tőlünk tud észak-amerikai szerződéshez jutni egy magyar játékos. Távozása nem érte váratlanul klubvezetésünket, és a csapat tagjait sem. Döntésének hátteréről az alábbiakat osztotta meg velünk a játékos:

– Amikor nyáron leültünk Egri Istvánnal tárgyalni, elmondtam neki, hogy szeretném magam Észak-Amerikában kipróbálni, ezért úgy egyeztünk meg, hogy ha lesz rá lehetőségem, hogy elmenjek, akkor a klub nem gördít ez elé akadályt. Természetesen óriási pozitívum volt számomra, hogy így is lehetőséget kaptam, hiszen így jó pár meccsel a lábamban érkezem új csapatomhoz, ami nagy előnyt jelent. Hálás vagyok, hogy az elmúlt években a DVTK címerét viselhettem, és rengeteg gyönyörű élménnyel, sikerrel gazdagabban távozom Miskolcról. Természetesen a könyv egyelőre nem zárult be, remélem, hogy játszhatok még a DVTK-ban, és erősíthetem a csapatot. Az utolsó meccseken mindent meg fogok tenni a csapatért, a továbbiakban pedig sok sikert kívánok a srácoknak!

Forrás: dvtk.eu