DVTK Jegesmedvék: Dobj egy macit! – a Brassó ellen

Akt.:
DVTK Jegesmedvék: Dobj egy macit! – a Brassó ellen
Miskolc – Szombaton ismét Dobj egy macit! jótékonysági akciót rendeznek a Jégcsarnokban, amelyhez most egy akció is társul. Egyúttal várják a megunt egyéb játékokat a DVTK Jegesmedvék, hogy sok rászoruló gyermeknek szerezhessenek örömöt karácsonykor.

Gyerekeknek a belépő egy plüssmaci

A Miskolci Jegesmedvék kanadai minta alapján 2009-ben honosították meg Magyarországon a Teddy Bear Toss!, azaz a Dobj egy macit! akciót, amelyet most a DVTK Jegesmedvék csapata is folytat. Szombaton este, a Brassó elleni hazai mérkőzésen az első miskolci gólnál kell a játékfigurákat a jégre dobni. A plüssállatokat a Ronald McDonald Ház gyógyuló gyermekeinek visszük el, ám ha nagyon sok kabalafigura gyűlik össze, más szervezeteknek is juttatunk belőle. Éppen ezért most egy külön akciót is szervezünk a macidobáláshoz. A szombati mérkőzésre minden 10 év alatti gyermek ingyen jöhet be, ha hoz magával egy-kettő-sok plüssállatot. A célunk az, hogy minél több játékot gyűjtsünk össze, amelyeket a beteg vagy rászoruló gyerekeknek viszünk el karácsony előtt. Emiatt arra kérjük szurkolóinkat, ha a családnak egyéb megunt, vagy kinőtt játékaik vannak – társasjátékok, autók, stb. – azt hozzák magukkal, és adják le az aulában lévő Jegesmedve boltnál. Bízunk benne, hogy ezekkel örömet tudunk majd szerezni a rászoruló gyermekeknek.

A szombati mérkőzésen a felnőtteknek is tartogatunk meglepetést. A Jegesmedve Büfé felajánlásában 3 kis hordó sör vár a boldog tulajdonosára. Ezt az első szünetben koronglövő versenyben lehet megnyerni a jégen. A jelentkezőket az első szünet elején várjuk az aulában.

Ezután szeretnénk felhívni az állójegyet vásárló szurkolóink figyelmét, hogy belépőjüket lehetőleg a palánk mellé, vagy az A szektorba vegyék meg, mert a könyöklő helyeken végig bérletesek állnak, azaz itt csak mögéjük tudnak állni.
hirdetés
hirdet�s