Videó: Diósgyőri győzelem a hétközi edzőmeccsen

Akt.:
Jenner is pályára lépett a DVTK - Balmazújváros edzőmérkőzésen
Jenner is pályára lépett a DVTK - Balmazújváros edzőmérkőzésen - © Fotó: Szabó Gábor/dvtk.eu
Miskolc – Edzőmeccset játszott szerdán – hazai környezetben – a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó csapata. A piros-fehérek ellenfele a másodosztályú Balmazújvárosi FC volt.

Az összecsapást az indokolta, hogy a két bajnoki összecsapás között (a Diósgyőr múlt pénteken játszott a Pécs ellen, legközelebb pedig vasárnap lép pályára Debrecenben) hosszú a szünet – illetve játszottak azok, akik kevés szóhoz jutottak eddig, továbbá fiatalok.Jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK – Balmazújvárosi FC 1-0 (0-0)

DVTK: Rados – Eperjesi, Alves, Csicsvári (Németh M., 59.), Nemes – Egerszegi, Ho-Young – Bognár, Jenner, Gosztonyi (Takács, 46.) – Griffiths. Vezetőedző: Sivic Tomislav.
G.: Takács (69.).


Azt a célt szolgálta a mai mérkőzés, hogy azok a játékosok, akik kevesebbet játszottak a közelmúltban, ismét felvegyék a meccsritmust. Azt gondolom, megfelelő edzés volt, ahol meg kellett találni a kulcsot a védekező ellenfélhez. Helyzeteket alakítottunk ki, a mérkőzés megfelelt annak, amit előzetesen elterveztünk – nyilatkozta a mérkőzés után Sivic Tomislav vezetőedző a klub honlapjának.