DVTK: Egervárira fogadni lehetne

Akt.:
Egervári Sándor lehet a DVTK következő vezetőedzője
Egervári Sándor lehet a DVTK következő vezetőedzője - © Fotó: mlsz.hu
Miskolc – A megegyezés megszületett, már csak a szerződést kell aláírniuk a feleknek.

Szinte biztosra vehető, hogy két év távolságtartás után Egervári Sándor aktív részese lesz a magyar labdarúgásnak, ugyanis az Észak-Magyarország információja szerint megszületett az egyezség közte és a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatát irányító menedzsment között, a szerződés írásos formája is készen, már csak a felek aláírására vár. Vagyis csak néhány szignó választja el attól a DVTK-t, hogy Bekő Balázs távozása után legyen új szakvezetője a csapatnak, illetve Egervári Sándort is attól, hogy két év után ismét edzősködjön a magyar labdarúgásban.

A 65 éves szakember több mint harminc évet dolgozott már edzőként a labdarúgásban, edzősködött külföldön, magyar élvonalbeli csapatoknál, legutóbb pedig három éven át a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya volt. Ettől a poszttól a 2013. október 11-én lejátszott Hollandia – Magyarország (8-1) világbajnoki selejtező után vált meg, lemondásával.


Ön szerint ki legyen a DVTK vezetőedzője?

  • Sivic Tomislav
  • Benczés Miklós
  • Vitelki Zoltán (hiába, hogy nem rendelkezik Pro-licenccel)
  • Mindenképp egy külföldi edző
  • Egervári Sándor
  • Fernando Fernandez
  • Pintér Attila

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...


Bár sokan tudni vélik már Egervári Sándor diósgyőri edzői stábját is, és elképzelhető, hogy ebben a Honvéd egykori válogatott játékosa, Pisont István helyet kap, de az biztosra vehető, hogy a DVTK U19-es csapatnál dolgozó Vitelki Zoltán – aki Bekő Balázs előtt öt meccsen irányította a DVTK-t (négy győzelmet és egy döntetlent elérve) – nem lesz állandó segítője az új szakvezetőnek, a lapunkhoz eljutott információk alapján.

Hogy pontosan mikor, hol és hogyan jelent(het)ik be Egervári Sándor érkezését, azt nem tudni, de az Észak-Magyarország értesülése szerint a keret ,,frissítésén”, új játékos szerződtetésén is dolgoznak Diósgyőrben, részben a leendő szakvezető kérésére, részben azért, mert az őszinél jobb eredményeket szeretnének elérni tavasszal.

ÉM-BCSTovábbi hírek a Sport kategóriából