DVTK: Drazen Okuka is hosszabbított

DVTK: Drazen Okuka is hosszabbított
DVTK: Drazen Okuka is hosszabbított - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – Tovább formálódik a DVTK következő bajnokságban szereplő csapata, Nikházi Márk és Bacsa Patrik után a szerb jobbhátvéd, Drazen Okuka is meghosszabbította nyáron lejáró szerződését.

– Korábban sem váltottam félévente klubot, az FK Cukaricki első csapatában három, a Kaposvári Rákócziban négy bajnokságon keresztül játszottam – mondta el a diósgyőri klub hivatalos honlapjának az egy hónap múlva 30. születésnapját ünneplő Drazen Okuka. – Egy játékos számára mindig örömteli, ha szerződést hosszabbítanak vele, mert ez azt jelenti, hogy elégedettek teljesítményével. Manapság különösen igaz ez egy külföldire, a nem magyarországi nevelésű játékosok számát korlátozó szabályok miatt. A hosszabbítás részleteiről gyorsan megállapodtunk, a belém vetett bizalomért szeretnék köszönetet mondani a DVTK vezetésének!

Drazen Okuka Szerbiában lett labdarúgó, Magyarországon a Kaposvári Rákóczi mezét cserélte a DVTK szerelésére 2014 nyarán. Az elmúlt másfél esztendőben 44 bajnokin 3 gólt szerzett, valamint kitűnő védőmunkája mellett 8 gólpasszal is segítette csapatát – számolt be a dvtk.eu.
hirdetés
hirdet�s