DVTK családi nap a jó idő támogatásával

Akt.:
DVTK családi nap a jó idő támogatásával
Miskolc – Remek hangulatban telt a szombaton megrendezett, lapunk, az Észak-Magyarország által is támogatott DVTK családi nap.

A kisebb csúszással elkezdett rendezvénynek a diósgyőri stadion környéke adott otthont, ahol a több száz szurkoló és családtagjaik önfeledten szórakozhattak. A DVTK már korábban elkezdte road-showal járni a vidéket, voltak Edelényben, Sajószentpéteren és Abaújszántón, ilyenkor a csapat játékosai, vezetői találkozhattak a szurkolókkal, és válaszoltak kérdéseikre, dedikáltak vagy velük fotóztathatták magukat. Szombaton mindez a miskolci rajongóknak is megadatott. A helyi közönség emellett egy remekül felépített műsort is kapott. Míg a kispályás focira benevezett ötven csapat megmérkőzött egymással, addig a kondérok mellett folyt a főzőverseny nevezőinek küzdelme, akik csülökspecialitásaikkal komoly ajándékokat nyerhettek.

Délután grand-up, cheerleader és capoeira bemutatók szórakoztatták a DVTK családi napjára kilátogató szurkolókat, akik két stand-up komikus, Lorán Barna – Trabarna – és Hajdú Balázs poénjain „kuncoghattak”, míg csemetéik az ugrálóvárban és a foglalkoztató sátorban vezették le fölös energiáikat. Bár az időjárás kissé bizonytalanná tette az esti programot, a 46-os körzet, a Bíborszél és a Magna Cum Laude koncertjét, majd a napot záró tűzijátékot mégsem kellett elhalasztani.

Hollósy András, a nap házigazdája munkatársunknak elmondta: folyamatos kapcsolatban álltak a meteorológiai szolgálattal és a rendőrséggel, hogy ha az idő mégis mostohára fordul, félbe tudják szakítani az esti programokat, de az idő kitartott a rendezvény végéig, így minden résztvevő felejthetetlen élményekkel gazdagodhatott.

ÉM-SZP