DVTK: csak egyre várnak

Dlusztus Imre
Dlusztus Imre
Már csak egy játékos érkezésére lehet számítani a DVTK NB I-es labdarúgócsapatánál – tudtuk meg Dlusztus Imrétől, a diósgyőri klub ügyvezetőjétől.

Abaújszántóra csupán egy olyan játékos utazott el, aki még nem tekinthető száz százalékosan a DVTK labdarúgójának, de az ex-váci csatárral, Szabó Viktorral nagyon közelinek érzem az álláspontjainkat – mondta Dlusztus Imre, a DVTK ügyvezetője. – Így tulajdonképpen már csak egy labdarúgó érkezésére lehet számítani: a togói védő, Nomo Teh Marco csatlakozhat a kerethez, akivel nem sokkal ezelőtt telefonon sikerült beszélnem, azok után, hogy a magyar nagykövetségen végre sorra került, és kitöltötte az ideutazáshoz szükséges dokumentumokat.

A kameruni védő Libiih Leo Steve Bessong biztos, hogy nem lesz a DVTK játékosa ezen az őszön, neki ugyanis lejárt az útlevele, és Párizsból előbb haza kellene utaznia ezt meghosszabbítania, és utána jöhetne, de ez, ismerve az afrikai kontinensen szokásos ügyintézési menetet valószínűleg heteket, hónapokat vesz igénybe, úgyhogy nem várunk rá.
Mivel Tóth Mihályt a múlt héten szerződtettük ez egyben azt is jelenti, hogy a kaposvári Oláh Lóránt megszerzéséről lemondtunk.
Járt nálunk egy fiatal, 20 éves kapus a felkészülés során, de Czékmány József már visszautazott Olaszországba, ahol tanulmányait folytatja és közben egy alacsonyabb osztályú együttes is véd. Vele előszerződést kötöttünk, és abban maradtunk, hogy jövő nyáron jelentkezik nálunk.

Az ugyancsak próbajátékon nálunk szerepelt román állampolgárságú középpályás, Sáfár Tony viszont nem lesz a DVTK játékosa, akit úgy igazoltunk volna le, hogy egy évre kölcsönadjuk egy NB II-es csapatnak, de úgy tudom, hogy ő inkább visszatért korábbi együtteséhez, az NB III-as Berettyóújfaluhoz. Van még két olyan labdarúgónk, akik az előző szezonban kölcsönben futballoztak. Közülük a kapus, Vass Tamás továbbra is marad kölcsönben a Felsőzsolcánál, míg a Bőcsről visszatért védő, Menyhért Gergő jelen állás szerint az NB III-as DVTK-Holcim keretének a tagja.

  • Névsorolvasás a DVTK-nál
    Folyamatosan frissülő lista arról, kik érkeztek, kik távoztak, illetve kik azok, aki egyáltalán szóba kerültek a DVTK-nál.További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek