DVTK: Bekő Balázs tegnap is, ma is, holnap is

Akt.:
Bekő Balázs
Bekő Balázs - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Szinte biztos, hogy a közel háromhetes bajnoki szünetben nem lesz edzőváltás a DVTK-nál.

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK csapatánál a céltól távol eső bajnoki szereplés miatt (jelenleg a kilencedik helyen állnak a piros-fehérek a tizenkét csapatos mezőnyben, annak ellenére, hogy az évad előtt nemzetközi kupás indulást érő eredmény megszerzésében reménykedtek a klubnál) sokan abban gondolkodtak, hogy a klub menedzsmentje az ilyenkor szokásos eszközhöz nyúl, és vezetőedzőt vált. Ennek ellentmondani látszik, hogy a csapat legutóbbi bajnokiját követő pihenő után, amikor ismét találkoztak a keret tagjai, Bekő Balázs vezényelt nekik edzést kedden. De nemcsak ekkor, hanem szerdán is, amikor két tréningen dirigálta a csapatot.

Nem történt semmi…

Úgy tudjuk, hogy ez utóbbi napon a vele szemben a munkáltatói jogokat gyakoroló klubvezetővel, Szabó Tamással, a DFC Kft. ügyvezetőjével is találkozott, és ezen a megbeszélésen nem történt olyan esemény, ami kettejük munkakapcsolatának megszüntetését eredményezte volna.

A megbeszélésről hiába kérdeztük Bekő Balázst, ő csak azt közölte, hogy nem tiszte kommunikálni az ott elhangzottakat, és Szabó Tamás is csak annyit mondott, hogy nem történt semmi olyan, amit esetleg kommentálnia kellene.

Az idény végén értékelnek

Az Észak-Magyarország értesülései szerint ebben a témában csütörtökön adhat ki kommünikét a DVTK, hogy ebben pontosan mi szerepel majd, ezt egyelőre nem tudni, de annak van a legkevesebb esélye, hogy a Bekő Balázzsal való szakítást jelentenék be, ugyanis lapunk információi szerint a csütörtöki edzést is a jelenlegi szakvezető tartja, mert a klubvezetést csak az idény végén értékeli az őszi szereplését. Vagyis szinte biztos, hogy az évadból hátralévő öt bajnokira Bekő Balázs vezetőedző készíti fel a csapatot.

ÉM-BCS


Ön szerint hanyadik helyen végez a Diósgyőri VTK az NB I 2015/2016-os idényében?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A DVTK idei bajnokijai

  • 16. forduló, november 21. (szombat), 15.30: Debreceni VSC-Teva – DVTK
  • 17. forduló, november 28. (szombat), 15.30: DVTK – Paksi FC
  • 15. forduló, december 2. (szerda), ??.??: DVTK – MTK Budapest
  • 18. forduló, december 5. (szombat), 15.30: Újpest FC – DVTK
  • 19. forduló, december 12. (szombat), 15.30: DVTK – Békéscsaba 1912 Előre
hirdetés


hirdet�s