DVTK: Bacsa Patrik hosszabbított

Akt.:
DVTK: Bacsa Patrik hosszabbított
DVTK: Bacsa Patrik hosszabbított - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – A diósgyőri klub meghosszabbította Bacsa Patrik nyáron lejáró szerződését, így a DVTK saját nevelésű játékosa továbbra is a Diósgyőr színeiben rúghatja a gólokat.

Lassan hajrájába érkezik a téli átigazolási időszak, azonban ezzel párhuzamosan zajlik a jövő DVTK-jának építése is. Nikházi Márk az őszi szezon vége előtt szerződést hosszabbított, és most már biztos, hogy Bacsa Patriknak is adhat gólpasszt a következő bajnokságban – számolt be a DVTK hivatalos honlapja.

– Miskolciként, diósgyőriként nem is lehetett más vágyam, minthogy továbbra is a DVTK labdarúgója legyek, Magyarországon nem is szeretnék más csapat színeiben szerepelni – osztotta meg örömét Bacsa Patrik a dvtk.eu-val. – A szerződéshosszabbítás újabb motivációt jelent a további kemény munkához. Azért is döntöttem a hosszabbítás mellett, mert érzem magamban és a csapatban is az erőt, hogy megújuljunk, és újra sikereket érjünk el közösen. Személyes célom továbbra is a válogatottság, a DVTK-val pedig szeretnék visszatérni a nemzetközi porondra.

Bacsa Patrik Diósgyőrben tanulta a labdarúgás alapjait, majd 2010-ben, még a 18. születésnapja előtt bemutatkozott az élvonalban. Mára 114 NB I-es mérkőzésen 21 gólt szerzett, míg a másodosztályban nyolc találkozón egyszer volt eredményes. Eközben folyamatosan hívták a korosztályos válogatottakba, összesen 16 alkalommal ölthette magára a címeres mezt.

Tagja volt az NB II bajnok-, a Ligakupa-győztes, és az MK-döntős csapatnak.

hirdetés


hirdet�s