DVTK: Az 5-0 közötti különbségek – Taps és magyarázkodás

Akt.:
2011: DVSC - DVTK 5-0, 2015: MTK - DVTK 5-0
2011: DVSC - DVTK 5-0, 2015: MTK - DVTK 5-0
Miskolc – Közel négy éve, 2011. október 2-án szenvedett legutóbb ötgólos vereséget és kapott ki 5-0-ra a Diósgyőr az élvonalban, ám az akkor debreceni vereség és a mostani MTK elleni kudarc közti kontraszt óriási.

Az akkori NB I-es bajnokin a Debreceni VSC vendégeként véreztek el a piros-fehérek: pár hónappal az első osztályba való visszajutásuk után a listavezető, később bajnoki címet nyerő hajdúsági gárda forrázta le az összecsapásuk előtt a negyedik helyen álló DVTK-t. A diósgyőri szurkolók akkor a meccs után megtapsolták és hosszú percekig éltették a Benczés-legénységet, ellenben most legutóbb Angyalföldön magyarázkodniuk kellett Komanéknak az MTK elleni 5-0-ás zakó után.

Ez történt 2011. októberében:

Pajkos: “Ötgólos hátrányban is volt tartása a csapatnak”

Pajkos Jánost, a DVTK és a DVSC egykori szakvezetőjét, a mérkőzés előtt is megkérdeztük arról, hogy mire számít, és kíváncsiak voltunk arra is, hogy a látottak alapján mi a véleménye a két csapat vasárnapi mérkőzéséről. tovább »

DVTK: Az eddigi leghalványabb játék

Egyetlen játékosa teljesítményével sem volt elégedett Benczés Miklós, a DVTK edzője. tovább »

VV5

Egy – megérett a meggy, Kettő – csipkebokor vessző, Három – te vagy az én párom, Négy – te kis leány hová mégy, Öt – érik a tök… (Magyar mondóka – részlet.) Juhász-Léhi István jegyzete. tovább »

Innen zuhant le a nyírbátori szurkoló a DVSC-DVTK mérkőzés után

Debrecen – Ellátogattunk az Oláh Gábor utcai stadionba, hogy megtudjuk pontosan honnan zuhant le a szurkoló a DVSC-DVTK meccs után. tovább »

Diósgyőr: Fegyencjáraton Debrecenbe

Debrecen – Konvojban, rendőri felvezetéssel a DVSC-TEVA vs. DVTK NB I-es futball rangadóra. tovább »

OTP Bank Liga NB I.: DVSC-TEVA vs. Diósgyőri VTK 5-0 (3-0)!

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 11. fordulójában DVSC-TEVA együttese a Diósgyőri VTK gárdáját fogadta vasárnap 16 órától. A keleti rangadóról élőben tudósítottunk portálunkon! tovább »


Ez történt 2015. augusztusában:

Szabó Tamás: “Egy-két játékosunk nem érzi át a felelősségét”

Miskolc – Szombaton súlyos vereséget szenvedett a DVTK az MTK vendégeként, és összességében az első négy forduló eredményei sem úgy alakultak, ahogyan azt a diósgyőri szurkolók szerették volna. Szabó Tamás ügyvezető nyilatkozott az eddigiekről. tovább »

MTK vs. DVTK – A lelátón sem maradtunk események nélkül

Miskolc – Az MTK Budapest – DVTK bajnoki második félidejében, 4-0 után a csalódottság miatt felhangzott a vendégszektorban a „Diósgyőr mezt nem érdemlitek” strófa, de ez nem tartott ki a meccs végéig, mert egyéb események elterelték erről a figyelmet. tovább »

MTK vs. DVTK – Kis játékdombról előbb gurulás, majd szabadesés

Miskolc – Az angyalföldi gyepbe gyalulta be az MTK a Diósgyőrt élvonalbeli fociban szombaton. tovább »

“Hétfőn csak olyan játékosok jöjjenek edzeni, akik a Diósgyőrben akarnak focizni”

“Nem kell túlmagyarázni a dolgot, olyan hibákat követtünk el, amivel kivégeztük magunkat” – kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az MTK elleni budapesti vereség után. tovább »

BOON-ÉLŐ – MTK vs. DVTK 5-0 (2-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 4. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától Budapesten, az Illovszky stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »