DVTK: Ankét a stadionban

Akt.:
DVTK: Ankét a stadionban
DVTK: Ankét a stadionban
Miskolc – Hagyományteremtő jelleggel ezúttal a Diósgyőri Stadionban tartjuk szokásos szezonnyitó szurkolói ankétunkat, amely közvetlenül az FC Olimpia Satu Mare elleni mérkőzés után kezdődik majd a Napos oldal előtt, a rekortánon – tájékoztatta a Borsod Online-t Demkó Norbert, a DVTK sajtófőnöke.

Diósgyőrben játssza a bajnokság főpróbájának is tekinthető, utolsó nyári felkészülési mérkőzését a csapat a román másodosztályban szereplő FC Olimpia Satu Mare ellen.

A találkozót a szurkolók ingyenesen, a Napos oldalról, valamint az X,Y és Z szektorokból tekinthetik meg. A kapukat a mérkőzés előtt egy órával, azaz 17 órakor nyitjuk ki.

A DVTK őszi mérkőzéseire szóló bérletek megvásárolhatók majd a Diósgyőri Stadionnál található Ajándékboltban is, hiszen egész napos nyitva tartással várjuk szurkolóinkat.

Rendhagyó ankét

A felkészülési mérkőzés lefújása után a Napos oldal előtt felállított színpadon felsorakoznak majd a DVTK játékosai, ekkor mutatjuk be az új igazolásokat, itt lesz Bekő Balázs és stábja, valamint Pásztor Ervin, a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. ügyvezetője is, aki az új Diósgyőri Stadion építésével kapcsolatban ad tájékoztatást.

A kérdéseket szurkolóink ezúttal nem a helyszínen, hanem e-mailben tehetik fel a szurkolo@dvtk.eu címre küldve, amelyekből a legjobbakat Hollóssy András válogatja ki, és tolmácsolja majd az érintettek felé.

A kérdéseket követően drukkereink a rekortánon kötetlen formában beszélgethetnek a játékosokkal és a szakmai stábbal is. Lehetőség lesz természetesen dedikálásra és közös fotók készítésére is.

Diósgyőri VTK – FC Olimpia Satu Mare: 2015. július 11, 18:00
Szezonnyitó szurkolói ankét: 2015. július 11., 20:00

Az ankét tervezett időtartama: 1 óra

– Demkó Norbert, DVTK.eu –