Helyi közélet

2012.11.15. 10:32

Pannon Tenger Múzeum: nem megfelelő járda és parkoló

Miskolc - A Pannon Tenger Múzeum parkolója már a kivitelezés idején megrongálódott.

Miskolc - A Pannon Tenger Múzeum parkolója már a kivitelezés idején megrongálódott.Nemrégiben visszabontották a Pannon Tenger Múzeum előtti járdát (területet) Miskolcon, mert információink szerint azt nem volt hajlandó átvenni a miskolci önkormányzat.

A Pannon Tenger Múzeum előtti járdaszakasz része a kivitelezési tervnek. A terv szerint a járdaszakaszt mészkőburkolattal kell befedni, hogy illeszkedjen a múzeum előtti térhez. - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban az Észak-Magyarországnak Dobos Tímea, Miskolc szóvivője. - A Városüzemeltetési Osztály a bejáráson több hibát is észlelt. Előírták, hogy a lerakott mészkőburkolatot a járdaként funkcionáló közterület teljes szélességében szedjék fel, és rakják le az előírásoknak megfelelően figyelve a síkban való elhelyezésre, az azonos fugaszélességre és a pontos illesztésre, hogy a balesetmentes közlekedés biztosított legyen. A Városüzemeltetési Osztály a parkoló munkálatait is kifogásolta, mivel az már a kivitelezés ideje alatt megrongálódott. A Városüzemeltetési Osztály ugyanakkor felhívta a Pannon Tenger Múzeum igazgatóságának a figyelmét, hogy a műszaki átadás- átvételhez, illetve a használatbavételi engedély kiadásához szükséges közútkezelői hozzájárulást csak a közterület (járda, parkoló) teljes körű helyreállítása után áll módjában megadni.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában