DVTK: a tartalékokkal készül Grumic és Husic

Miroslav Grumic és Senad Husic nem utazott el a DVTK-val a törökországi edzőtáborba
Miroslav Grumic és Senad Husic nem utazott el a DVTK-val a törökországi edzőtáborba - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Elek Ákos befutott, de a DVTK keretében van olyan játékos, aki ezzel ellentétes utat járhat be. Régi szóhasználattal élve, „szabadlistára” tette két légiósát még a törökországi edzőtáborba indulás előtt a piros-fehér klub.

A szerb támadó, Miroslav Grumic és a bosnyák védő, Senad Husic ezekben a napokban az NB III-as rajtra készülő Diósgyőri VTK tartalékcsapatával készül. És hogy van-e a két játékos klubváltására esély, hogy tényleg fél lábbal a bosnyák Sloboda Tuzlánál van-e Husic, erről kérdeztük Árki Gábort.

– Lehet, hogy a Tuzlánál szívesen látnák a védőt, de fizetni nem nagyon szeretnének, márpedig jelen állás szerint az a klubunk álláspontja, hogy transzferdíj nélkül egyiküket sem engedjük el – mondta a sportigazgató az Észak-Magyarországnak.

Szélre

Árki Gábor arra a kérdésre, hogy esetleges új játékos szerződtetése összefügg-e azzal, hogy távozik-e a két légiós egyike, másika, vagy mind a kettő, nemmel felelt, majd amikor arról érdeklődtünk, hogy milyen posztra keresnek labdarúgót, azt felelte, hogy szélre.

ÉM-BCS
hirdetés
hirdet�s