DVTK – DVSC-TEVA 1-5

DVTK - DVSC-TEVA (Illusztráció)
DVTK - DVSC-TEVA (Illusztráció)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában a DVSC-TEVA és a DVTK labdarúgócsapata megint Diósgyőrben találkoztak. (Események percről-percre.)

Vége a mérkőzésnek, 5-1-re nyert a Debrecen.

90.p.:A 90. percben Leandro alakított ki hatalmas helyzetet a DVTK kapuja előtt, ám Leo passzát követően Sidibe 7 méterről a kapu mellé gurította a labdát. A hosszabbításban már nem tudtak helyzetet kialakítani a csapatok, így nem változott az eredmény, a Loki 5–1-re verte idegenben a Diósgyőr gárdáját.

80. p.: A DVTK 24 méterről végzett el szabadrúgást, Sipeki a sorfal felett elcsavarta a labdát, Balogh magához ölelte a középre tartó kísérletet.

71.p.: Álomgóllal növelte előnyét a DVSC a 71. percben! Dzsudzsák előre ívelését a 16-oson belül Sidibe a levegőben mellre vette, bal lábbal áthúzta a labdát a védője mellett, majd 8 méterről a léc alá vágta a játékszert. 1–5

64.p.: Huszák kapott sárgát Mészáros buktatásáért.

61.p.: Gyorsan válaszolt a Loki: egy legurított szabadrúgást után Dzsudzsák bő 30 méterről zúdította a labdát a kapu jobb oldalába. 1-4. Előtte Sztojkovot Thierry váltotta.

55.p.: Szépített a DiósgyőrFoxi indította Simon, aki egyedül tört kapura Balogh mellett kilőtte a hosszú sarkot. 1–3.

46.p.: Kényszerű csere a Diósgyőr csapatánál. A megsérült Sadjo helyett Binder jött ki a második félidőre.

Vége az első félidőnek: A harmadiak debreceni gól után már nem alakult ki újabb nagy lehetőség, így 3–0-ás Loki előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. A szünetben DVTK-DVSC-TEVA 0–3. 

40. p.: Foxi gurított Simonhoz, aki 18 méterről, félfordulatból lőtt, Balogh magához ölelte a labdát.

38.p.: Dzsudzsák a 16-os bal oldaláról hatalmas bombát eresztett a kapura, a hazaiak kapusa, Szalma csak középre tudta ütni a labdát, amit Mészáros kapásból lőtt vissza, a kapus még beleért a lövésbe, de hárítani nem tudott. 0–3.

28.p.: Vukmir a földre került, de a játékvezető az előnyszabályt alkalmazva tovább engedte a mérkőzést. A 16-oson belül Dzsudzsák remekül tálalt Leandro elé, aki kissé kisodródott helyzetből lőtt, Szalma beleért a lövésbe, a labda a gólvonal előtt lelassult, s végül Sztojkov küldte a hálóba a játékszert. 0–2.

22.p.:  Amikor a DVSC kiszabadult a nyomásból, távoli lövésekkel próbálkoztak a vendégek, de a félidő közepéig nem esett több gól.

19.p.: Dzsudzsák két ember között harcolt ki magának lövőhelyzetet a diósgyőri tizenhatos előtt, majd 18 méterről egy méterrel kapu fölé lőtt.

15.p: Foxiék egy szöglet után jártak a legközelebb az egyenlítéshez, amikor Sipeki lövésszerű beadása után Balogh a kapufa segítségével tudott hárítani.

13.p.:A debreceni vezetőgól után nagyobb fokozatba kapcsoltak a hazaiak, akik óriási nyomás alá helyezték a Loki kapuját.

10. p.: A sarokrúgás után Foxihoz került a labda, aki 18 méterről lőtt, Balogh szögletre védte a kapu jobb oldalába tartó, nagy erejű kísérletet.

8.p.:A Borsodi Liga 25. fordulójának nyitómérkőzében nem sokat kellett várni a az első gólra. A debreceniek nekiestek a hazaiaknak, főleg a bal oldalon veszélyeztetett a Loki, ennek eredményeképpen a 8. percben Leandro középre passzolt labdáját Dzsudzsák Balázs lőtte a diósgyőri kapuba. 0–1

4.p.:A DVSC nagyiramban kezdte a mérkőzést, de a Diósgyőr háritja a támadásokat.

1.p.:A mérkőzést a Diósgyőr kezdte.

Jegyzőkönyv

Labdarúgó Borsodi Liga, 25. forduló:

DVTK – DVSC-TEVA 1-5 (0-3)

Diósgyőr, 4000 néző. Vezette: Szabó S. (Szalai, Butkai)
DVTK: Szalma – Farkas V., Katona, Hegedűs, Rubint – Sipeki, Vitelki, Foxi, Sadjo – Simon A., Douva. Vezetőedző: Csank János
DVSC: Balogh – Bernáth, Mészáros, Komlósi, Takács – Kiss, Vukmir, Leandro, Dzsudzsák – Sztojkov, Sidibe. Vezetőedző: Miroslav Beránek

Csere: Sadjo helyett Binder a szünetben, Simon helyett Huszák az 56., Sztojkov helyett Thierry a 61., Vukmir helyett Sándor a 71., Dzsudzsák helyett Dombi a 74., Vitelki heyett Faggyas a 79. percben.
Gólszerző: Dzsudzsák a 8., Sztojkov a 29., Mészáros a 38., Simon A. az 56., Dzsudzsák a 62., Sidibe a 71. percben
Sárga lap: Leandro a 26., Huszák a 66. percben