DVSC vs. DVTK – Videó: “Mi a f…-nak regisztráció?”

Akt.:
A kezdésre csak a diósgyőri drukkerek szerencsésebb része jutott be
A kezdésre csak a diósgyőri drukkerek szerencsésebb része jutott be - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Ezt a költői kérdést tették fel – nem éppen irodalmi stílusban – a diósgyőri drukkerek Debrecenben, miután botrányosra sikerült a vendégszurkolók bejutása a Nagyerdei Stadionba. A körülményes és regisztrációhoz kötött jegyvásárlásnak köszönhetően volt, aki csak az első félidő végére tudott bejutni.Az esettel kapcsolatban az alábbi közleményt adta ki a Diósgyőri VTK

Rangadóhoz méltatlanul

A szombati DVSC-TEVA – DVTK mérkőzésen sajnálatos események történtek a helyszíni jegyértékesítés során. Több tucat DVTK szurkoló nem tudott időben bejutni a mérkőzésre, hogy élőben biztassa a lelátóról szeretett csapatát.

Klubunk munkatársai amint észlelték a problémát, azonnal intézkedtek, és kérték a rendező sportszervezetet, hogy nyissanak új pénztárakat. Kérésünknek a hazaiak eleget tettek, és bár még ekkor is sokan a Nagyerdei Stadionon kívül voltak, jelentősen felgyorsult a jegyértékesítés.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK szurkolóit minden esetben elkísérik a saját biztonsági kollégáink is. Többek között az ő közreműködésüknek is volt köszönhető a beléptetés felgyorsítása.

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a mérkőzés előtt a DVTK-nak nem volt lehetősége belépőket értékesíteni, hiszen a Nagyerdei Stadion rendszere nem kompatibilis a DVTK által is használt jegyértékesítési rendszerrel. Ezért is hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a Nagyerdei Stadion weboldalán elővételben is lehet belépőjegyet vásárolni.

Előzetesen a Nagyerdei Stadion munkatársaitól azt az információt kaptuk, hogy szükség esetén kezelni tudják a várhatóan nagy számban érkező vendégszurkolók helyszínen való belépőjegyhez jutását, utólag azonban kijelenthetjük, hogy ez láthatóan nem sikerült. Mivel a DVTK és a DVSC tavasszal is Debrecenben találkozik egymással, ezért hivatalos formában is kérjük a szervezőket, hogy kellő számú jegyértékesítési ponttal várják szurkolóinkat.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy azok a szurkolók, akik a helyszínen szeretnének megtekinteni egy mérkőzést, be is tudjanak jutni időben a lelátóra.

Forrás: dvtk.eu


Fotók a DVSC – DVTK meccsről:

I. képsor >>>

_MG_2588


II. képsor >>>

DI_dvsc_dvtk-4


Videók:


Labdarúgó NB I – A Debrecen nyerte a keleti rangadót

Debrecen – A Debrecen egygólos győzelmet aratott szombaton keleti riválisa, a vendég Diósgyőr felett a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.


BOON-ÉLŐ – DVSC-TEVA vs. DVTK 1-0 (1-0)

Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga tizenhatodik fordulójában a DVSC-TEVA a DVTK csapatát fogadta szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


DVSC vs. DVTK – Nem jöttek a gólok és a pontok sem

Miskolc – Debrecenben játszott szombaton délután a DVTK NB I-es labdarúgó­csapata. tovább »


DVSC vs. DVTK – Les volt vagy sem?

Miskolc – Nagy vihart kavart a mindent eldöntő gól a DVSC – DVTK keleti rangadón, ráadásul néhány hete Kispesten a Diósgyőrt fosztották meg egy szabályosnak tűnő góltól. Olvasóink véleményére vagyunk most kíváncsiak: les volt vagy sem a debreceniek találata? tovább »
Sporthírek


hirdetés


hirdet�s