DVSC vs. DVTK – Így állhat fel a Diósgyőr Debrecenben

DVSC vs. DVTK – Így állhat fel a Diósgyőr Debrecenben
Miskolc – A szombaton 18 órakor kezdődő Debreceni VSC-Teva – Diósgyőri VTK NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek.

A DVTK debreceni fellépése előtt kérdés, hogy kik állnak majd Egervári Sándor rendelkezésére. A hosszú ideig sérüléssel bajlódó, már edzésbe állt Kitl, Halmai és Németh M. biztosan nem, róluk annyit mondott a szakvezető, hogy egy-két héten belül az NB III-as együttesben juthatnak szóhoz. Tamás M. eltiltását követően visszatérhet a védelem közepébe, viszont Elek és Koman játéka kérdéses, előbbit a Vasas elleni meccsen szerzett gólja után kellett lecserélni, mert bokán rúgták, utóbbi pedig a Honvéd elleni mérkőzésen hagyta el idő előtt a pályát térdsérülése miatt.


Ön szerint mi lesz a DVSC-TEVA vs. DVTK mérkőzés végeredménye?

  • Simán nyer a Loki
  • Szoros meccsen győznek a hazaiak
  • Egy góllal lesz jobb a DVTK
  • Döntetlen
  • Fölényes diósgyőri siker születik

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

Gondot okoz

– Három meghatározó játékos hiánya a Barcelonának, a Herthának és a Diósgyőrnek is gondot okoz – utalt az előző meccset „mulasztó” Tamás M.-e, Elekre és a lecserélt Komanra Egervári Sándor vezetőedző, majd hozzátette: – Fontos lenne Eleknek, Komannak is a játéka, mert meghatározó a képességük, személyiségük.

A várható kezdő

A Diósgyőri VTK várható szombati kezdőcsapata: Rados – Okuka, Lipták, Tamás M., Nemes – Egerszegi, James – Bacsa, Bognár, Barczi – Novothny.

A Debreceni VSC – Diósgyőri VTK mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton 18 órától a Borsod Online-on: dvtk.boon.hu.