Friss hírek

2008.02.26. 19:02

ÖKÖLVÍVÁS - Kurtucz is kiesett

<p>A szupernehezsúlyú Kurtucz Csaba is búcsúzott az olaszországi olimpiai selejtezőtől, miután a kedden veszített a litván Eb 3. litván Jaksto ellen - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Csötönyi Sándor a magyar szövetség elnöke. Kedden eddig 5 magyar lépett szorítóba a legjobb 16 között: Bedák Pál és Varga Miklós továbbjutott, Oltványi Dávid, Harcsa Norbert és Kurtucz Csaba kiesett.</p>

A 48 kilós Bedák és a 60 kilós Varga kiválóan bokszolt, ha ezt a teljesítményt nyújtják a legjobb 8 között is, továbbjuthatnak - mondta Csötönyi Sándor. Bedák az orosz Európa-bajnok David Ajrapetyjannal, Varga az ír Ross Hickeyvel mérkőzik szerdán.

Az esti programban Mihály János (57 kg) kezd az azerbajdzsáni Eb 2. Imranovval, Kalucza Norbert (51 kg) a bolgár Salimovval küzd meg. 64 kg-ban Káté Gyulára egy görög, Szili Istvánra (75 kg) egy lett ellenfél vár. A 91 kilós Darmos József is egy görög ellen bokszol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!