DVSC vs. DVTK – Gyorsan fogynak a vendégjegyek!

Akt.:
DVSC  vs. DVTK  – Gyorsan fogynak a vendégjegyek!
Miskolc – Péntek délig közel hétszáz belépőjegy talált gazdára a vendégszektorba a szombati DVSC – DVTK mérkőzésre. Az első körben felszabadított 622 jegy csütörtökre elfogyott, így a DVTK kérte, hogy a rendező klub újabb szektort nyisson meg, mely várhatóan ugyancsak megtelik majd.

A debreceni klub a DVTK kérésének megfelelően megnyitotta a D3 szektort is. A szektorba szóló helyekre 312 belépőjegyet a DVTK Shopban valamint a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a fennmaradó jegyeket pedig a helyszínen lehet majd megvásárolni.


Ön szerint mi lesz a DVSC vs. DVTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Amennyiben elfogy, már csak a helyszínen!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy amennyiben az újabb 312 belépőjegy is gazdára talál (cikkünk írásának pillanatában már csak 250 ilyen jegy van), azt követően csak a mérkőzés napján, a helyszínen lesz lehetőség belépőt vásárolni.

Kérjük szurkolóinkat, ha tehetik, vásárolják meg elővételben a belépőjegyeket, valamint induljanak el időben és megszokottnál hamarabb érkezzenek a Nagyerdei Stadionhoz, hiszen a nagy érdeklődés miatt előfordulhat, hogy azok, akik az utolsó pillanatban érkeznek, lemaradhatnak a találkozó elejéről.

Nyitvatartás

DVTK Shop, Szinvapark

  • hétfő-péntek: 12-18 óra
  • szombat: 10-16 óra
  • vasárnap: zárva

Forrás: dvtk.eu