DVSC vs. DVTK – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Herczeg András és Fernando Miguel Fernandez Escribano
Herczeg András és Fernando Miguel Fernandez Escribano - © Fotók: Kovács Péter, Homoky György
Debrecen, Miskolc – A DVSC vs. DVTK (2-1) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Fernando Miguel Fernandez Escribano értékelte a látottakat.

Fernando Miguel Fernandez Escribano: A mérkőzés első percében történt eset meghatározta az egész találkozót. A csapat két koncentrációs hibát követett el, amiből gólt kapott, de az együttes olyan szellemi és lelki erőt mutatott, amire lehet építeni. Úgy éreztem, hogy ki tudunk egyenlíteni, a második félidőben megvoltak a helyzeteink. Büszke vagyok a csapatra és arra, amit mutattak a játékosok.

Herczeg András: Úgy éreztem, nagy tétje van a találkozónak. Az első félidőben nem volt gond, a második félidő utolsó 30 percéről inkább nem szólok. Tudatosan készültünk, hogy a DVTK fent védekezik, erre készültünk, ebből volt a kiállítás. Uraltuk a játékot, rúgtunk két gólt. A második félidőben túl nyugodtak voltak a játékosok, kényelmesre vették a játékot, taktikailag is fegyelmezetlenek voltak. Túlságosan azt gondoltuk, megvan ez a mérkőzés 2-0 után. Rúghattunk volna egy harmadikat is, de nehézzé tettük a mérkőzést.


DVSC vs. DVTK
Debrecen - A Debrecen 2-1-re győzött a Diósgyőr ellen a Nagyerdei Stadionban, a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 30. fordulójában. OTP Bank Liga, 30. forduló: Debreceni VSC-Diósgyőri VTK 2-1 (2-0) Nagyerdei Stadion, 3383 néző, v.: Farkas gólszerzők: Tabakovic (13., 41.), illetve Bacsa (73.) s...

DVSC vs. DVTK
Debrecen, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonjának 30. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Diósgyőri VTK együttesét fogadta szombaton 17.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 30. fordul...