DVSC: támadó a Grasshoppersből

Akt.:
Új támadó érkezett a DVSC-hez
Új támadó érkezett a DVSC-hez - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Albion Avdijaj egy évre kölcsönbe érkezik a DVSC-hez, de a klubnak opciós joga van a megvételéhez.

Svájcban született albán származású támadóval erősített a DVSC! – írta meg csütörtökön délután a dvsc.hu. A 191 centiméter magas Albion Avdijaj 24 éves, legutóbb a Grasshoppers csapatában futballozott, ott is nevelkedett, ám juniorként játszott a Hoffenheimben is. Később a német Wolfsburg II és a liechtensteini FC Vaduz labdarúgója is volt.

Bíznak benne

Többszörös svájci utánpótlás-válogatott, illetve tagja volt a felnőtt albán nemzeti csapatnak. A támadó egy évre kölcsönbe érkezik a DVSC-hez, de a klubnak ezt követően opciója van a további szerződtetésére.

A támadó kapcsán Bücs Zsolt pályaedzőt kérdeztük meg. – Hasonló játékstílusú futballistáról beszélünk, mint a nemrég sajnálatosan megsérült Haris Tabakovic, de tőle mozgékonyabb Avdijaj. Egy hete edz velünk, azon leszünk, hogy minél hamarabb beépüljön a csapatba és hasznunkra tudjon lenni. A svájci labdarúgó 4-4-2-ben és 4-1-4-1-es felállásban is bevethető, bízunk benne, hogy tud majd segíteni a gárdának – nyilatkozta a Naplónak a szakember.

TN


Herczeg András
Debrecen - A tervezett munkát elvégezték, a bajnokság során derül majd ki, milyen eredménnyel. Már csak napok vannak hátra az OTP Bank Liga 2018/2019-es idényének rajtjáig, a DVSC szombaton 17 órától a Puskás Akadémia otthonában kezdi meg bajnoki szereplését. A debreceniek hamarosan a felkészülés...

Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata július 21-én, szombaton 17 órától játssza a 2018/2019-es szezon első bajnoki mérkőzését, a piros-fehérek a Puskás Akadémia vendégeként Felcsútra látogatnak. A nyitány apropója, hogy a Pancho Arénában kettős rangadót rendeznek a bajnokság kezdetén, így a szurkoló...