Bulvár, celeb

2010.05.08. 18:31

Nem lesz az X-Faktor műsorvezetője Stohl András

<p>A szombat hajnali baleset miatt nem lesz az ősszel induló tehetségkutató műsor, az X-Faktor műsorvezetője Stohl András - derül ki az RTL Klub szombat délutáni közleményéből.</p>

Az eddigi adatok szerint Stohl András Budapest felől Fót irányába haladt autójával egy összekötő úton szombat hajnali 4 óra körül, amikor valamiért áttért a szemközti sávba, és ott karambolozott két, szabályosan közlekedő autóval. Mindkét járműben megsérült egy-egy ember, egyikük súlyosan, a másik autós pedig könnyebben. A Független Hírügynökség értesülései szerint az egyik sérültet a tűzoltók szabadították ki a roncsból. Úgy tudni, a színész-műsorvezető a történtek után elhagyta a helyszínt, de a rendőrök otthonából előállították, majd vérvételre vitték.

A rendőrség tájékoztatása szerint S. Andrást a rendőrök meghallgatták, majd hazaengedték. Az ügyben egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, várják a szakértői véleményeket, köztük a vérvétel eredményét.

"Az RTL Klub megdöbbenéssel értesült arról, hogy Stohl András ma hajnalban autóbalesetet okozott" - olvasható a kereskedelmi televízió szombat délutáni közleményében. "Stohl András a mai napon értesítette a csatornát, hogy a történtek miatt nem vállalhatja az ősszel induló X-Faktornak, Európa egyik legrangosabb zenei tehetségkutatójának műsorvezetését. Az RTL Klub egyetértett és elfogadta a műsorvezető döntését. A csatorna mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek" - zárul a közlemény.

Nézze meg a baleset képeit >>>

A történtek kapcsán a Nemzeti Színház is közleményt adott ki, amelyben azt írják: a vezetőség sajnálattal értesült Stohl András balesetéről, és remélik, hogy a sérültek mihamarabb felépülnek. A színész hét éve tagja a Nemzeti Színház társulatának.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!