DVSC: megragadná a lehetőséget az ifjú középpályás

Bukta Csaba
Bukta Csaba - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – A 16 éves Bukta Csaba a Loki első csapatával készülhet.

Az első csapattal kezdte el a felkészülést a saját nevelésű, mindössze 16 éves utánpótlás válogatott játékos, Bukta Csaba, aki szeretne élni a lehetőséggel.

– Mondanom sem kell, mennyire megtisztelő számomra, hogy a nagyokkal edzhetek. Amikor megtudtam, hogy Herczeg András számít rám az első keretnél, nagyon boldog voltam – nyilatkozta a dvsc.hu-nak a fiatal labdarúgó, aki főleg bal oldali középpályásként játszik, de jobb szélen is lehet rá számítani.

– Olyan emberekkel készülhetek, akiket eddig csak távolról figyelhettem.

Rögtön befogadott mindenki, Tőzsér Dani, Tisza Tibi és Mészáros Norbi különösen sokat segít nekem, beszélgetnek velem, bátorítanak.”

Nagyon keményen edzek, ugyanis van még hová fejlődnöm, főleg fizikálisan és technikailag. Az a célom természetesen, hogy minél hamarabb bemutatkozhassak az első csapatban. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek és nagyszüleimnek a rengeteg segítségért, amit ahhoz nyújtottak, hogy idáig eljussak.

A Törökszentmiklósról származó játékos elmondta még, hogy ősszel térdsérüléssel bajlódott, emiatt az U17-es bajnokságban több meccset ki kellett hagynia, de most úgy tűnik, minden rendben van, teljes értékű munkát végezhet.


Debrecen - A zenészek kiváló baráti kapcsolatot ápolnak a Loki egykori focistáival. Gőzerővel készül a február 17-i, 15 éves jubileumi nagykoncertjére a fénykorát élő Kowalsky meg a Vega zenekar, amely kedden este a fővárosban egy barátságos mérkőzésre hívta ki a debreceni öregfiúkat. A zenészek ...

Aleksandar Jovanovic
Debrecen - Három bajnoki találkozót kell kihagynia a DVSC középpályásának. Mint ismert, az őszi szezon utolsó fordulójában rendezett Diósgyőr-DVSC bajnoki találkozón két debreceni labdarúgót is kiállított Bognár Tamás játékvezető. A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága akkor Ferenczi Já...