DVSC: itt a féléves statisztika, Ferenczi volt a legtöbbet pályán

Akt.:
DVSC: itt a féléves statisztika, Ferenczi volt a legtöbbet pályán
© Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Ő és Aleksandar Jovanovic minden bajnoki mérkőzésen szerepet kapott.

A 2017/2018-as őszi szezon végeztével a DVSC honlapja megvizsgálta, hogy az NB I-ben a Loki játékosai közül ki töltötte a legtöbb időt a pályán, hányszor volt kezdő, hányszor volt becserélve és lecserélve.

Ferenczi János és Aleksandar Jovanovic minden bajnoki mérkőzésen pályára lépett. Kettőjük közül a balhátvéd minden alkalommal végig a pályán volt (leszámítva azt a néhány másodpercet, amikor a legutóbbi, DVTK elleni meccsen kiállították a 96. percben).

Nagy Sándor és Tőzsér Dániel 18 találkozót játszott végig, míg Könyves Norbert szintén 18-szor lépett pályára, ebből 16-szor kezdőként, kétszer csereként.

A részletes bontás megtekinthető a klubhonlapon.


Fotó: dvsc.hu
Debrecen - A munka megkezdése előtt felmérések lesznek. A DVSC szombaton lejátszotta idei utolsó bajnokiját, ezt követően pedig egy közös vacsorával zárta az évet - olvasható a klubhonlapon. A játékosok már szabadságra mentek, ilyenkor van lehetőség utazásra, kikapcsolódásra, rokonlátogatásra. A ...

Tőzsér Dániel
Debrecen - Hét és fél éves veretlenségi sorozat szakadt meg a mezőkövesdi stadionban szombat délután. Az eredmény ismert: DVTK-DVSC 3-2. Méghozzá úgy, hogy a találkozó 17. percében már 2-0-ra vezetett a stadionja átépítése miatt erre a meccsre a matyóváros pályáját otthonául választó miskolci gár...Sporthírek