DVSC: a Mezőkövesd kipipálva, jöhet a Diósgyőr!

DVSC: a Mezőkövesd kipipálva, jöhet a Diósgyőr!
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A DVSC labdarúgócsapatára egy hét alatt három mérkőzés várt, amiből kettőt már letudott, ráadásul mindkétszer győztesen a Mezőkövesd ellen.

A kedd esti találkozó után nem pihenhetnek sokat Herczeg András fiai, szombaton újabb mérkőzés – egy igazi keleti rangadó – vár a piros-fehérekre. Este fél nyolctól a Diósgyőr érkezik a Nagyerdei Stadionba az OTP Bank Liga 25. fordulójában.

A borsodi alakulat jelenleg a 10. helyet foglalja el a tabellán. A miskolciak az elmúlt fordulókban belefutottak két nagy zakóba (ötöt kaptak az Újpesttől, hetet a Fraditól), ám legutóbb 1-0-ra nyertek a Puskás Akadémia ellen.

A két gárda 55. alkalommal csap össze a hétvégén az NB I-ben. Ebből a Loki 35 alkalommal győzött, 10 döntetlen és 9 vereség mellett. Az idei szezon eddig kiegyenlített e tekintetben, először a Loki itthon 2-0-ra, majd a DVTK Diósgyőrben 1-0-ra nyert.

A keleti rangadóra kaphatók a belépők online és személyesen a DVSC Ajándékboltban. (A Loki Shop március 15-én zárva tart, így akkor csak az interneten lehet jegyet vásárolni.)

A klub erre a mérkőzésre sem kér regisztrációt a jegyvásárláshoz.

Arra kérik a szurkolókat, hogy az esetleges sorban állások elkerülése végett időben váltsák meg jegyeiket.

Kedvezmények a drukkereknek

Továbbra is érvényesek a különböző kedvezmények a jeggyel és bérlettel rendelkező szurkolók számára.

A szurkolók díjmentesen vehetik igénybe a DKV tömegközlekedési járatait a mérkőzés napján. Szombaton délután fél öttől késő estig ingyen utazhatnak a helyi autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratokon.

A DVSC hazai meccseinek hetében, péntektől vasárnapig 20-30 százalékos kedvezmény jár a Nagyerdei Gyógyfürdőben.

Emellett meccsnapon 25 százalékos kedvezményt kapnak az állatkertbe kilátogatók. Az árengedmény 1-1 kísérőre is vonatkozik, de a kedvezmény más akcióval nem vonható össze.


Debrecen - A 117 esztendős Loki minimális előnybe került a Magyar Kupában. A kedden a 117. születésnapját ünneplő DVSC fogadta a Mezőkövesd Zsóry SE-t a Magyar Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén, a piros-fehérekért szorító nyilván abban reménykedtek, hogy a jeles alkalomból sikerül előnyt kiharcoln...

Debrecen - Kinyik Ákos: nem volt benne semmi figura vagy előre begyakorolt elem. – Nagyon erős csapat ellen játszottunk, ám sikerült őket hamar megfékeznünk. Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot – összegezte az OTP Bank Liga 24. fordulójának csapata Mezőkövesd ellen lejátszott mérkőzését...