Rajz­pályázat

2019.06.23. 17:00

Jutalom a rajzokért

Pénteken tartottuk szerkesztőségünkben gyermeknapi rajz­pályázatunk díjkiosztó ünnepségét.

Hegyi Erika

Fotó: Bujdos Tibor

Öröm volt látni a boldog gyermekeket, amikor megkapták jól megérdemelt jutalmukat. A kis tehetségek lapunk marketingvezetőjétől, Munkácsi Tündétől vásárlási utalványt vehettek át, melyből játékot, rajzeszközöket vagy tanszereket vásárolhatnak. A különdíjasunk pedig hasznos ajándékokat nyert. A színes, mozgalmas rajzokból rögtönzött kis kiállítást rendeztünk szerkesztőségünkben, így a gyerekek láthatták a többi díjazott alkotását is. A csoportképek elkészítése után a kategóriagyőztesekkel beszélgettünk, hogy megtudjuk, hogyan telt az ő gyermeknapjuk.

Állatkert, főváros, Bükk

Szárnya Anna miskolci óvodás arról mesélt, hogy ők Nyíregyházán jártak az állatkertben.

– Emlékszem, hogy a majmok épp veszekedtek, az oroszlán békésen szunyókált, de láttunk sivatagi rókát, elefántot és cápát is. Szerintem a sivatagi róka úgy néz ki, mint egy cica. Nekem is van otthon cicám, úgy hívják, hogy Szimba – árulta el Anna. De azt is megtudtuk tőle, hogy nyáron a Dunántúlra készülnek egy kis kirándulásra, ahol minden bizonnyal újabb élmények várják.

Az alsósok kategóriagyőztese Mucsi Kiara Tímea lett, aki a Miskolci Kaffka Margit Tagiskola rajztagozatos kisdiákja.

– Az én gyermeknapom úgy telt, hogy Budapestre utaztunk az osztállyal. Sok mindent láttunk. Nekem nagyon tetszett a Lánchíd, a Parlament és a Hősök tere is. Utaztunk metróval, kis földalattival és vonattal, ez szintén nagy élmény volt – idézte föl azt a szép és eseményteli napot Kiara, majd megjegyezte, nagyon jó, hogy van gyermeknap, mert ilyenkor a gyerekek kirándulhatnak, sok érdekes programon vehetnek részt.

 

A felsősök kategóriagyőztese Nikházi Boglárka lett, aki Taktaszadán lakik, és a szerencsi Bolyai János Katolikus Általános Iskola tanulója. Ő arról mesélt lapunknak, hogy a Bükkben voltak kirándulni, ahol kisvonatoztak is. Nagyon tetszett neki az erdő, a csodás táj, de Lillafüred látványosságai is lenyűgözték, mint a vízesés és a függőkert.

– A gyereknap nagyon jó, hiszen ilyenkor mindenki csak a gyerekekre figyel – fogalmazott.

Akik most nem nyertek, azoknak még van esélyük, hiszen a jövő héten minden beérkezett rajzot felteszünk internetes portálunkra, a www.boon.hu-ra. Az alkotásokra szavazni lehet, és a legtöbb szavazatot kapott rajz alkotója lesz a közönségdíjasunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában