NB II.

2021.01.05. 19:00

Kazincbarcikán a rend és a fegyelem mindenekfelett

Szombaton hozzáláttak a munkához a Kolor­City-Kazincbarcika SC labdarúgói.

Molnár István

Fotó: Ádám János

A labdarúgó NB II.-ben 17. – még éppen bennmaradó – helyen álló KolorCity-Kazincbarcika SC futballistái számára január 1-jén véget ért a szabadság, és 2-án, szombaton már Kazincbarcikán, az Akácfa úti sporttelepen kellett találkozniuk, hogy a 2021-es esztendő első foglalkozásán vegyen részt (az edzés előtt Covid-teszten vették részt a labdarúgók). A klubvezetésnek is volt dolga az öltözőben, bemutatták a nemrégiben kinevezett új stábot, közte a vezetőedzőt, a legutóbb Diósgyőri VTK-nál másodedzőként dolgozott Pacsi Bálintot.

Közösségben gondolkodnak

– Nagyon pozitív nap volt az első – közölte az Északkal a barcikaiak új szakvezetője. – Mivel a hónap végén már bajnoki találkozónk lesz, minden nap, minden perc számít, ezért indítottunk már most. Az öltözőben a bemutatkozás mellett beszéltem a célokról, és meghatároztuk a feladatokat, valamint a házirendet is. A cél az, hogy sikeresek legyünk, együtt. Közösségben gondolkodunk, amelynek mindenki része, és amelyben mindenkinek meg kell tennie a maximális erőfeszítéseket a remélt sikerek érdekében. A rend és a fegyelem mindenekfelett áll, ezek hatványozottan fontosak a mindennapi munkában.

A KolorCity-Kazincbarcika SC keretéből Heil és Krausz rehabilitációs munkát végez, Oldal könnyített edzésen vesz részt, Mikló pedig még továbbra is sérült.

A sárga-kékek első foglalkozásán 22-en vettek részt (20 mezőnyjátékos, valamint 2 kapus). Pacsi Bálinttól azt is megtudtuk, hogy jó esély van arra, hogy a mai napon szerződést kötnek egy támadó középpályással és egy csatárral is.


A barcikaiak jelenlegi munkaképes kerete

Kapusok: Horváth László, Szemerédi Norbert.

Védők: Fótyik Dominik, Majzik Adrián, Farkas András, Dávid Zoltán, Iszák Dominik, Mikló Roland, Heil Valter.

Középpályások: Toma György, Sergiu Oltean, Németh Tamás, Tóth László, Tóth Borisz, Borbély Bálint, Krausz Raul, Oldal Tibor, Henez Kevin (utóbbi a KolorCity-KBSC ifjúsági csapatából).

Támadók: Kovac Alan, Kelemen Marko, Bereczki Dániel, Lukács Gergő (utóbbi a KolorCity-KBSC ifjúsági csapatából).


A program

A Barcika három edzőmérkőzést játszik a tavaszi start előtt: január 9-én a Nyíregyháza SFC, 13-án a Kisvárda Master Good, míg 23-án a Debreceni VSC ellen, a helyszín minden esetben a meccs előtti napon fog eldőlni. Ezenkívül tervben van egy bükki csapatépítő program megszervezése a január 16-i hétvégére.

(A borítóképen: Elindult a felkészülés a január végi „tavaszi” bajnoki rajtra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!