Dübörögtek a veteránok Kállóban

Dübörögtek a veteránok Kállóban
Dübörögtek a veteránok Kállóban
Nagykálló – A koros járművek szeretete és birtoklása egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon. Ezt jelezte az is, hogy vasárnap a veterán autósok és motorosok kedvelőinek szerveztek kiállítást és börzét Nagykállóban.

– A veteránjárművek iránti szeretet, ami miatt megszerveztük az első ilyen rendezvényünket Nagykállóban. A kiállítást azért vontuk össze a börzével, mert egyrészt így többen eljöttek, és a hangulat is barátságosabb, közvetlenebb lett. Igyekeztünk minél színesebb programot összeállítani az élő zenével, a motoros felvonulással, amely során a város útjain közösen vonulhattak fel a régebbi és az újabb motorosok.

A résztvevők között a megyebeliek mellett, a szomszédos megyékből és az országhatárainkon túli motorosok közül is akadtak szép számmal. A tombola főnyereménye is eltért a megszokottól, ugyanis egy régi hazai motort, egy Panni robogót sorsoltunk ki.

A közeljövőben a kállói és a környékén élő veteránosokkal szeretnék egy klubbot alapítani, s a következő, augusztusi rendezvényünkön már a klub is képviselteti magát – mondta el Szabó László szervező.

– Kiss-Takács Béla –