Drezdában forgat Brad Pitt

Brad Pitt és családja kisebb megszakításokkal karácsonyig élvezik Németország vendégszeretetét. A Berlin zöldövezetében lakó amerikai színész hétfőtől Drezdában és környékén lép a kamerák elé Quentin Tarantino új háborús eposzában.

A 44 esztendős tengerentúli filmsztár, miután az elmúlt napokat Amerikában töltötte, hétfőtől megint minden idejét Quentin Tarantino új produkciójának, az “Inglorious Bastards” című háborús alkotásnak szenteli. A próbafelvételek ősszel startoltak a Berlinnel szomszédos babelsbergi stúdióban.

Vasárnapi német rádióértesülések szerint Brad Pitt az elkövetkező napokban Szászországban fog dolgozni Tarantinóval. Elsősorban két Elba-parti helyszínt népesít majd be a stáb: a főbb jeleneteket Drezdában és a cseh határhoz közeli Bad Schandauban veszik majd fel.

Brad Pitt kedvese Angelina Jolie is egyre otthonosabban mozog már Németországban. A 33 éves művésznő a hűvös, esős klíma ellenére imádja Berlint és meglepte, hogy mennyire gyermekszerető a város. A három saját és három örökbefogadott gyerekét nevelő álompárt, a rengeteg, biztonságos játszótér és a bio-bébiételek nagy választéka éppúgy lenyűgözi, mint a főváros gazdag kulturális élete.

“Brangelina” három luxusvillából álló épületkomplexum lakója a német főváros zöldövezetében, amíg a Tarantino-film kelet-németországi felvételei tartanak.Sporthírek