Drazen Okuka: “Bocsánatot kérek!”

Akt.:
Drazen Okuka szóváltásba került a diósgyőri szurkolókkal Újpesten
Drazen Okuka szóváltásba került a diósgyőri szurkolókkal Újpesten - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Az újpesti vereség miatt egyaránt csalódott volt a DVTK csapata és a szurkolótábor is. A felfokozott hangulatban kialakult szóváltás kapcsán Drazen Okuka is szót kért.

– Újpesten sorozatban a negyedik olyan bajnokinkat játszottuk, amikor győzelmet érdemeltünk volna, azonban nem tudtuk begyűjteni a három pontot – vágott bele Drazen Okuka. – Emiatt kellően feszült voltam, ráadásul bennem volt még a néhány perce kapott gól. Azonban társaimmal kötelességemnek éreztem, hogy odamenjünk a szurkolókhoz, és megköszönjük, hogy Újpesten is mellettünk álltak, miként egész évben. Úgy gondoltam a vereség ellenére bele tudok nézni a szemükbe, hiszen mindent megtettem, mindent megtettünk a sikerért.

– A szurkolók egy része díjazta erőfeszítéseinket, a másik része csalódott volt e vereség miatt, ami teljes mértékben érthető. Azonban volt egy ember, aki elég csúnya dolgokat kiabált, vele rendesen összevesztem – ismerte a védő, aki az idei bajnokságban két gólt lőtt és három gólpasszt adott. – Tudom, nem lett volna szabad, de minden mérkőzésen száz százalékon pörgök, és bevallom, elveszítettem a fejem. Ugyanakkor megértem ezt a szurkolót is, a lelátón sem lehetett könnyű átélni, hogy támadunk, helyzeteket alakítunk ki, de a végén megint nem volt eredménye.

– Az eset után, még aznap este egy benzinkúton találkoztam a sráccal, és immár higgadt fejjel megbeszéltük a történteket. Bocsánatot kértem személyesen tőle és kézfogással búcsúztunk el. Sajnálom, hogy ezzel nem zárult le az eset, hanem még mindig újabb hullámokat vet. Ezúton kérek elnézést minden szurkolótól, akit megsértettem! Mostantól pedig szeretném, ha nem a szavaké, hanem a tetteké lenne a főszerep. A Békéscsaba ellen visszataláltunk a győzelem ösvényére, szeretnénk tavasszal is ezen az úton haladni – zárta szavait Drazen Okuka.

Forrás: dvtk.eu


Előzmény:

Az Újpest- Diósgyőr margójára…

Miskolc – “Úgy gondoljuk egy játékos ilyet nem tehet meg, akármilyen kritikát el kell fogadnia, főleg akkor amikor 100%-ig igaz! Nem engedhet meg ilyen magatartást, ilyen megnyilvánulást egy szurkoló felé sem, főleg azok felé nem, akik még ilyen rossz teljesítmény ellenére is elkísérték a csapatot Újpestre!” – A Diósgyőri szervezett szurkolói csoportok közleménye. tovább »