Drágán megfizetett

Drága árat fizetett a Záhony, amiért nem fordított kellő figyelmet Drágár Zsoltra. A megyei első osztályú futballegylet elvérzett a Nagykálló otthonában – a házigazda négy „dugójából” a harcedzett csatár hármat jegyzett.

Ami egyébiránt nem megy ritkaság számba, a harmincöt esztendős frontember nem előszőr és meglehet, nem utoljára babrált ki ily módon az aktuális riválissal. 

Két hete a Nagyhalász elleni meccsen már sikerült háromszor betalálni – révedt a múltba Drágár Zsolt. – Jelenleg nyolc gólnál tartok, ami azért érdekes, mivel hagyományosan ősszel gyengébben megy, egy éve például csak hétszer voltam eredményes „féltávig”, tavasszal húztam bele. Minden bajnoki évadban eljutok tizennyolc-húsz gólig, remélem, most sem adom alább.

– Az eddigi „termés” biztató, mivel két mérkőzést sérülés miatt kihagytam, öt pedig még hátra van a téli szünetig, ezt ki szeretném használni. Persze, a legfontosabb, hogy a csapat jól szerepeljen, minél több pontot szerezzen. Nem vagyunk rosszak, előrébb kellene állnunk a tabellán: sajnos, nincs szerencsénk, gyakran vesztettünk úgy, hogy az ellenfél egyáltalán nem volt jobb, mégis nyerni tudott.

– Koncz Tibor –