Dr. Kemény Dénes tenyérlenyomatára licitálhatunk

Akt.:
Dr. Kemény Dénes tenyérlenyomatára licitálhatunk
Miskolc – A magyar vízilabdasport egyik legendás alakja, dr. Kemény Dénes jótékonysági árverésre ajánlotta fel eredeti tenyérlenyomatát, melynek gipszmásolata közel hat éve a róla elnevezett miskolci sportuszoda falát díszíti.

A Miskolci Városi Sportuszoda 2009. október 5-től dr. Kemény Dénesnek, a háromszoros olimpiai bajnok magyar férfi válogatott szövetségi kapitányának a nevét viseli. A Magyar Vízilabda Szövetség jelenlegi elnökének – a névadó ünnepségen felavatott dicsőség-fal kapcsán– megörökítették a tenyérlenyomatát, melynek eredeti példányát maga az érintett a napokban felajánlotta egy jótékonysági árverésre. Az uszodát üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft. és az újdonsült OB/I-es tagsággal büszkélkedő Pannergy-MVLC Miskolci Vízilabda Club által közösen meghirdetett licitálás 10.000 forintos, jelképes kikiáltási árról indul.

Azok az ereklye-vadászok, sportbarátok, üzletemberek, magánszemélyek, akik „csatába szállnak” az aláírással ellátott kézlenyomatért, 2015. június 20 – július 12. között, az info.msportcentrum@gmail.com e-mail címen, vagy a 70-933-2593-as telefonszámon tehetik meg ajánlataikat, melyeket folyamatosan rögzítenek. Természetesen ide várják egyesületek, cégek, vállalkozások árat, nevet, címet, telefonszámot, e-mail címet tartalmazó licitjeit is.

A legkedvezőbb ajánlat birtokosa 2015. július 14-én, a napokban megnyitott miskolctapolcai strandon megrendezendő, Magyarország-Ausztrália barátságos, férfi vízilabda mérkőzés alkalmával dr. Kemény Dénestől veheti át az ereklyét. A nyertes licitből befolyt összeget az itthon és külföldön egyaránt nagyra becsült, neves sportvezető ezen az eseményen adja át a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) képviselőjének.

ÉM-SZISTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek