Helyi közélet

2010.04.15. 22:45

„A szegénység és a tartozás egy állapot”

<p>Miskolc – Szerdán lefoglalta a rendőrség Szepessy Zsolt lízingelt autóját, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Csütörtökön délelőtt a vele szerződésben lévő bank előtt tartott tájékoztatót a monoki polgármester.</p>

Az Unicredit Bank a lízing szerződésem miatt feljelentett. Ma Magyarországon nem az a szégyen, ha valaki tartozik, mert sajnos a szegénység és a tartozás egy állapot.” - nyilatkozta Szepessy Zsolt, Monok polgármestere az üggyel kapcsoltban. „Ha olyan polgármester lennék, aki a maga javára bánik a közpénzekkel, akkor nem lenne gondom a lízinget fizetni. Felháborítónak tartom, hogy egy lízingszerződésből jelenleg Magyarországon ilyen ügyet lehet kreálni. Úgy gondolom, hogy helytelen volt a bank részéről egy ügyféllel így elbánni.”

A rendőrség előtti tilosban parkolásról Szepessy Zsolt polgármester elmondta, hogy pár percre tervezte azt az időt, amelyet a rendőrségen tölt, azonban az „több lett.”

Kapcsolódó cikkek:

A polgármesteri autó utolsó útja a rendőrségre vezetett

eszak | 2010.04.15 09:42
Monok, Miskolc - Lefoglalta a rendőrség a monoki polgármester lízingelt autóját, ráadásul gyanúsítottként hallgatták ki a kocsi vissza nem adása miatt.

Sikkasztással gyanúsítják a monoki polgármestert

fuggetlen | 2010.04.14 14:16
Miskocl, Monok - Jelentős értékre elkövetett sikkasztás gyanúja miatt nyomoz a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Szepessy Zsolt, monoki polgármester ellen. A zempléni település első emberét szerdán előállították.

A rendőrség épülete előtt tilosban parkolt - lefoglalták az autóját

boon | 2010.04.14 13:22
Miskolc, Monok - Jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Sz. Zs. 41 éves monoki férfival szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában