Friss hírek

2010.03.04. 08:48

Guinness-rekordra készülnek a rajzfilmrajongók

<p>Az egyhuzamban való mozizás Guinness-csúcsának megdöntésére készülnek csütörtökön a rajzfilmrajongók. A tervek szerint tizenöten ülnek majd be a Cinema Csepel egyik termébe és óránként ötperces szüneteket tartva megpróbálják túlszárnyalni az eddigi 123 órás rekordot, amelyet egy amerikai házaspár állított fel néhány éve- mondta a Független Hírügynökségnek Kerekes József színmûvész, a program fõvédnöke.</p>

Tizenöten vesznek részt a rekordkísérletben - mondta Kerekes József. Csütörtökön délután három órakor ülnek majd be a Cinema Csepel egyik termébe, ahol levetítik egyebek mellett a Macskafogó elsõ és második részét, az Erdõ kapitányát, a János vitézt, a Szaffit, a Ludas Matyit, Az idõ urait, A hetedik testvért illetve a Vili, a veréb és a Hugó, a viziló meséket. Emellett az elmúlt évek legnagyobb külföldi sikerfilmjeit is végignézhetik a résztvevõk, akik óránként öt perc pihenõt tarthatnak - mondta Kerekes József.

A világrekordot egy amerikai házaspár tartja, akik 123 órán át moziztak. A mostani csúcskísérlet érdekessége, hogy kizárólag animációs filmeket vetítenek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!