Döntött a zsűri a Magyarország szépe döntős mezőnyéről

Akt.:
Miskolc, 2016. július 7. Dézsányi Bianka, Ricza Nicoletta, Parragh Blanka, Vámos Anna Liza, Somossy Barbara és Oczella Eszter (b-j), a Magyarország szépe versenyzői a miskolctapolcai Avalon Parkban megrendezett felkészítő tábor negyedik napján, 2016. július 7-én. A Miss World Hungary július 17-i élő döntőjében tizenhat versenyző mérkőzhet meg koronáért.
Miskolc, 2016. július 7. Dézsányi Bianka, Ricza Nicoletta, Parragh Blanka, Vámos Anna Liza, Somossy Barbara és Oczella Eszter (b-j), a Magyarország szépe versenyzői a miskolctapolcai Avalon Parkban megrendezett felkészítő tábor negyedik napján, 2016. július 7-én. A Miss World Hungary július 17-i élő döntőjében tizenhat versenyző mérkőzhet meg koronáért. - © MTI Fotó: Vajda János
Budapest/Miskolc – Tizenhat versenyző mérkőzhet meg a koronáért a Miss World Hungary élő döntőjében.

Sokszínű és mozgalmas talentshow keretében újabb oldalukról mutatkoztak be a Magyarország szépe versenyzői a miskolctapolcai Avalon Parkban megrendezett felkészítő tábor harmadik napján – közölte szerdán az MTVA Műsormarketing és Kommunikációs Irodája az MTI-vel.

A még versenyben levő 17 lány produkciója alapján döntötte el a zsűri, hogy ki vehet részt a július 17-i élő döntőn, amelyet a Duna és a Duna World közszolgálati csatornák élőben közvetítenek.

A Miss Talent versenyt Gelencsér Tímea nyerte akrobatikus táncprodukciójával. Döntőbe jutott Árki Bianka, Dézsányi Bianka, Dukai Babett, Hajszter Jessica, Késmárki Enikő, Mikó Fanni, Nagy Mirtill Kíra, Oczella Eszter, Parragh Blanka, Ricza Nicoletta, Somossy Barbara, Szakács Fatima, Szalai Evelin, Szigligeti Ivett és Vámos Anna Liza. A döntő győztese képviselheti Magyarországot a Miss World világversenyen.

szepseg2

Dézsányi Bianka, Szakács Fatima, Hajszter Jessica, Árki Bianka, Mikó Fanni, Parragh Blanka, Somossy Barbara, Gelencsér Tímea, Nagy Mirtill Kíra, Késmárki Enikő, Ricza Nicoletta, Vámos Anna Liza, Szigligeti Ivett, Oczella Eszter (b-j), a Magyarország szépe versenyzői a miskolctapolcai Avalon Parkban megrendezett felkészítő tábor negyedik napján, 2016. július 7-én. A Miss World Hungary július 17-i élő döntőjében tizenhat versenyző mérkőzhet meg koronáért. | MTI Fotó: Vajda János

Szerdán elindult az online szavazás, amelyen Magyarország legszebb mosolyára voksolhatnak a látogatók a mediaklikk.hu/2016/07/06/keressuk-magyarorszag-szepe-legszebb-mosolyat/ oldalon. A szavazás a július 17-i élő adásban zárul és a győztest is a műsorban hirdetik ki – áll a dokumentumban.

– MTI –