Dobogósok derbije következik

Péntek este a listavezető OSC otthonában próbál visszavágni a hazai pályán elszenvedett vereségért a Nyíregyházi Főiskola SE NB I. B csoportos női kosárlabda-csapata.

Két hetes szünet után folytatódik az NB I. B csoportos női kosárlabda-bajnokság, és az utóbbi két ellenfélhez hasonlóan ezúttal is fővárosi felsőoktatási csapat lesz a Nyíregyházi FSE ellenfele.

A TFSE és a MAFC után ezúttal az OSC ellen néznek farkasszemet Farkasinszki Gyuláné tanítványai, ráadásul idegenben. Az imént említett két gárda ellen sikerrel vette az akadályt az NYFSE, a pénteki győzelemhez azonban bravúr szükséges, tekintve, hogy az orvosegyetemisták vezetik a bajnoki tabellát.
Az ellenféltől függetlenül győzni szeretnénk, jó lenne, ha vissza tudnánk vágni a hazai vereségért – latolgatta az esélyeket Farkasinszki Gyuláné. – Talán az OSC az egyedüli csapat a mezőnyben, amely magasabb a miénknél, de reményeinket táplálja, hogy az utóbbi mérkőzéseinken a mezőnyposztokon szereplő kosarasaink is eredményesek voltak. Sérültünk nincs, reménykedünk.

– Bodnár Tibor –