Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.26. 10:33

Tavaly novemberben raboltak- elfogták az elkövetőket

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányságra 2012. november 15-én érkezett bejelentés, miszerint ismeretlen tettesek bekopogtattak egy 60 éves helyi férfi lakásába, akit ajtónyitást követően bántalmazták, fenyegetették, tőle erőszakkal pénzt és értékeket követeltek.

Nyírbátor - A Nyírbátori Rendőrkapitányságra 2012. november 15-én érkezett bejelentés, miszerint ismeretlen tettesek bekopogtattak egy 60 éves helyi férfi lakásába, akit ajtónyitást követően bántalmazták, fenyegetették, tőle erőszakkal pénzt és értékeket követeltek. A bántalmazás során a sértett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrség a bejelentést követően azonnal megkezdte az akkor még ismeretlen elkövetők felkutatását, minek eredményeképp 2013. január 25-én elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható tetteseket. Az ügyben az elkövetőket a rendőrség gyanúsítottként kihallgatta, akik részletes beismerő vallomást tettek.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 16 éves, B. Krisztián 19 éves, valamint B. Gyula 32 éves kislétai lakosokat, csoportos rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!