Friss hírek

2007.10.19. 13:00

Gödröket temetnek Nagykanizsa főterén - eltűnt a mélygarázs kivitelezője

<p>Megunták az eltűnt mélygarázs-építők után maradt két gödröt, ezért a nagykanizsai önkormányzat úgy döntött, egy éves várakozás után betemetik főtéren kiásott mélygarázs-alapokat. A héten megkezdett munkát néhány hete egy "látványtemetés" előzte meg.</p>

A Független Hírügynökség információi szerint Nagykanizsa főterén több, mint egy éve ásott ki két gödröt egy cég azzal, hogy ott mélygarázst építenek. A garázsépítők közben eltűntek, két, palánkokkal körülvett két krátert és tisztázatlan jogi helyzetet hagyva maguk után. A területen ugyanis csak a cégnek lenne lehetősége munkát végezni.

A város megunta, hogy a főteret elhagyott építési terület csúfítja el, ezért úgy döntöttek, hogy a zavaros jogi helyzetet munkagépekkel oldják meg. Néhány hete szimbolikus temetést tartottak a városatyák lapátokkal. Ezen a héten pedig egy előre be nem jelentett időpontban munkagépek jelentek meg és elkezdték végleg eltüntetni a gödröket. A tervek szerint a korábbi állapotot visszaállítva felszíni parkolót alakítanak ki. A munka a tervek szerint a jövő hónapban befejeződik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!