Döbbenetes videó: Fedélzeti kamera rögzítette a hat ember halálát okozó floridai hídomlást

Akt.:
Fedélzeti kamera rögzítette a hat ember halálát okozó floridai hídomlást
Fedélzeti kamera rögzítette a hat ember halálát okozó floridai hídomlást
Összeomlott egy autópálya fölött átívelő gyalogoshíd március 15-én a floridai Miamiban. A balesetben hat ember halt meg: egy munkás, aki a hídon dolgozott, és öten azokban az autókban, amelyekre rázuhant a szerkezet. A tragédiát rögzítette egy autós fedélzeti kamerája, a felvétel a napokban terjedt el.

A Florida International University mellé azért épült felüljáró a gyalogosoknak, hogy ne legyen több tragédia a környéken. Az autók közt átszaladni próbáló diákok közül ugyanis már több életét követelte ez az útszakasz. Most azonban pont a „megmentő” felüljáró szakadt le.

florida2

A gyalogoshidat a baleset előtt egy héttel emelték a helyére, miután az utolsó pillanatban megváltoztatták a terveket. Az építmény akkor omlott össze, amikor terheléses tesztet végeztek rajta.

A tragédia pontos okai egyelőre ismeretlenek, az ügyben nyomozás folyik.

Forrás: 24.hu | automotor.hu.


Legalább hat halottja van a Miamiban összedőlt felüljárónak, még keresik a túlélőket
Washington - Legalább hat halottja van a miami gyalogos felüljáró csütörtöki összeomlásának. Még keresik a túlélőket. Még mindig több gépkocsi rekedt a romok alatt, a mentés péntekre virradóra egész éjjel folytatódott. Péntek délelőtti sajtótájékoztatóján Miami-Dade megye rendőrségének szóviv...