Dlusztus: "Tudta az értékét"

Dlusztus Imre
Dlusztus Imre
Egy hétig tartott az edzőkeringő Miskolcon: Sisa Tibor, a 48 esztendős tréner kapta a feladatot, hogy feljebb “repítse” a táblázaton a Diósgyőrt.

– Azzal együtt, hogy nem mesés dolog edzőt váltani, szerencsés helyzetben voltunk abból a szempontból, hogy három kiváló edzőszemélyiség közül választhattunk – utalt mindezzel Dlusztus Imre ügyvezető arra, hogy Sisa Tiboron kívül még Pintér Attila és Gálhidi György is jelölt volt a vezetőedzői posztra. – Játékban azt szeretnénk, ha a DVTK a múltjához méltó, jó futballt játszana, olyat, amelyet a végsőkig való küzdés jellemez.

-Anyagi elvárások?

– Sisa Tibornak ezen a téren nem voltak különösebb igényei. Ismeri azt a vidéket, Nógrádot, ahonnan jön, és azt is, hogy egy nem gazdag másik helyre érkezik. A tárgyalások folyamán tudta az árát, értékét. Hozzátenném, sokáig várt az MLSZ-re, hogy továbbviheti az együttesét, így nem volt lehetősége egy igen előnyös arab ajánlatra rábólintani.

Vannak élményei

Sisa Tibor a futball fővárosának tartja Miskolcot, szerinte minden magyar tréner álma, hogy egyszer itt dolgozzon – folytatta az ügyvezető. – Úgy véli, hátborzongatóan jó érzés kifutni ennyi szurkoló előtt, és irányítani a csapatot, alig várja a találkozást a játékosokkal, a drukkerekkel. Vannaki régi, magánéletéhez kapcsolódó élményei Diósgyőrből, azóta szereti a klubot.

Információink szerint a szakmai stábban Sisa Tibor érkezésével nem várható változás, vagyis a Benczés MiklósVeréb György duó fogja segíteni.


Kapcsolódó cikkek:További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek