Dlusztus Imre: "Tipikus álhír"

Menyhért Gergő
Menyhért Gergő
“Völgyi Dániel leigazolásáról nem esett szó, tipikus álhír, bár nagyon jó játékosnak tartom” – reagált Dlusztus Imre a felröppent hírekre. Menyhért Gergő visszatérése viszont igaz.

Több, mint egy hete nincs átigazolási hír a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának háza tájáról, ami nem jelenti azt, hogy lezárult volna az ezzel kapcsolatos munka. Dlusztus Imrénél, a klubot működtető gazdasági társaság ügyvezetőjénél minden nap érdeklődtünk arról, hogy van-e újabb fejlemény, sikerült-e újabb játékossal megállapodni, de utóbbira rendre nemleges válaszokat kaptunk. Ezért aztán a szerkesztőségünkbe eljutott információk alapján tettük fel személyre szóló kérdéseinket.

Védők

A sportnapilapban megjelent ezen a héten, hogy a Győr 21 éves védőjét, aki egyébként szegedi születésű, a Diósgyőr csábítja. Erről annyi mondott Dlusztus Imre, hogy ,”Völgyi Dániel leigazolásáról nem esett szó, tipikus álhír, bár nagyon jó játékosnak tartom”. Menyhért Gergő visszatéréséről is egyre többen beszélnek, a 18 esztendős játékos az elmúlt szezonban a Bőcs NB II-es csapatában futballozott, kölcsönben.

“Igen, ő visszatér hozzánk, a DVTK-val kezdi meg a felkészülést, és bízom benne, hogy teljesítményével be tudja magát küzdeni a keretbe” – mondta Menyhért Gergőről a klubvezető. A togói Nomo Tech Marco érkezése már több hete téma, a 23 éves védőről annyit mondott Dlusztus Imre, hogy a játékossal megállapodtak, előszerződést kötöttek vele, de menedzserével még hátra van egy találkozó.