DKSE–Csömör: becsületbeli ügy

Megszerezni az első győzelemet! Ez a DKSE szurkolóinak óhaja, kívánsága, legfőbb vágya.

A debreceni legénységnek pénteken este 19 órától a Hódos Imre-sportcsarnokban a Csömör ellen kell maradéktalanul megfelelnie a drukkerek elvárásainak.

A kéthetes bajnoki szünetet szorgos edzésmunkával töltötte a hajdúsági együttes. Ökrös István vezetőedzőnek arra is volt ideje, hogy mérleget vonjon az első négy tétmérkézésből, és kielemezze a vártnál gyengébb bajnoki rajtot.

Törekednünk kell a különböző játékelemek gyorsítására, a hatékonyabb, dinamikusabb védőmunkára, de leginkább a helyzetkihasználás javítására – mondta a mester, aki a Csömör elleni mérkőzés várható kimenetéről is nyilatkozott. – Nehéz meccs elé nézünk, hiszen az ellenfél harcos csapat benyomását kelti a találkozóin, és nagy küzdelemre készteti a riválisait. Ezzel együtt természetesen bízom a sikerünkben. Az elmúlt két hétben hasznos munkát végeztünk, de sérülések, betegségek nehezítették a felkészülésünket. Süvöltős bokasérülés miatt nem játszhat, a többiek remélhetőleg bevethető állapotban lesznek pénteken este.

A közönség figyelmébe ajánljuk, hogy a DVSC női csapatának ellenfele, az EHF-kupamérkőzés visszavágójára érkezett orosz Asztarhán együttesének edzése miatt a korábban tervezetthez képest egy órával később, tehát 19 órától fogadja a DKSE a Csömört.

Szurkolók, figyelem! A tervezetthez képest egy órával később kezdődik a csata.

B. A.