DK: Miért késlelteti a kormány a megye 93 milliárd forintos uniós forrásának megnyílását?

Miskolc – A Demokratikus Koalíció szerdai sajtótájékoztatóján hangzott el a kérdés: miért késlelteti a kormány a megye 93 milliárd forintos uniós forrásának megnyílását?

A párt szerint elfogadhatatlan, amit a megyei fejlesztési programokkal tesz a kormány. „A megyei közgyűlés április 29-én elfogadta a megyei fejlesztési programot, ami alapján a pályázati felhívások kiírhatók lettek volna szeptemberben úgy, ahogyan azt a közgyűlés elnöke ígérte. Lassan két év eltelik az új fejlesztési ciklusból, de pályázati felhívás helyett már kétszer kellett a programdokumentumot módosítani” – sorolta Szűcs Erika (DK), a megyei közgyűlés tagja. Hozzátette: „A kormánynak legalább az uniós forrásnak megfelelő nagyságrendű támogatással kell segítenie megyénket”.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s