DK: Kriza Ákos álljon elő a megoldási tervével!

DK: Kriza Ákos álljon elő a megoldási tervével!
Miskolc – Varga Gergő szerint a rendőrség teszi a dolgát, és szerencsére a bűncselekményeknek a száma nem jelentős az Avason.

– Örülök, hogy minden atrocitás nélkül zajlott le a demonstrációsorozat az avasi lakótelepen. – nyilatkozta Varga Gergő, a Demokratikus Koalíció képviselője. – A lakótelepen élőknek, békére, nyugalomra és megoldásokra van szükségük! Az avas nem játszótér! Örömmel tölt el, hogy a Polgármester Úr nyilatkozataiba is beépült ez a szófordulat. Az avasi lakóteleppel, valamint a „Fészekrakó” programmal kapcsolatos problémákból a Fidesz és Kriza Ákos generált először politikai ügyet, egy bűncselekmény sorozatból a választások idején. Emlékszünk azokra a szóró lapokra, amin Káli Sándor fejére egy fészket retusáltak, és a létező összes bulvármédiát az avasi lakótelepre uszították. A gárda vonulásáért Kriza Ákost és Zsiga Marcellt egyformán felelősnek tartom, mert két éve rendszeresen úgy vezetik a közgyűlési üléseket, hogy nyílt terepet adnak a rasszista megnyilvánulásoknak. Ez elfogadhatatlan, mert ez ide vezet. Örülök, hogy végre ki lett mondva, hogy nem az Avas az, ahol a legrosszabb a közbiztonság. A rendőrség teszi a dolgát, és szerencsére a bűncselekményeknek a száma nem jelentős. De mindez kevés, mert kell a biztonság érzet az embereknek és most ez az ami nincs meg a lakótelepen.

A DK képviselője szerint a városőrség, és az Avasi városrész biztonsági őr szolgátat megszűntése nagy hiba volt a városvezetés részéről. Továbbá problémát jelent az is, hogy a szélsőségeknek teret adnak, mert ebben az esetben sem lehet közbiztonságról beszélni egy felelős városvetőnek, ha a városában élőknek rettegniük kell bárkitől.

– Nagy Kálmán országgyűlési képviselő azt ígérte, két hét alatt rend lesz. Ezzel ellentétben két éve nem látták az Avason. – fogalmazott. – Megkérem Kriza Ákos polgármestert ő is álljon elő végre a titkos megoldási tervével, amit már többször említett és mondja el miként és hogyan kívánja a város megvásárolni az OTP Faktortól a bedőlt fészekrakó hiteles lakásokat.

ÉMA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .