Díjazták a legjobb szóvivőket

Átadták a Magyar Szóvivők Egyesülete hagyományos szakmai díjait. A Szavak Embere, a Hiteles Tájékoztatásért és a Lasz György-díjak mellett több más elismeréssel is jutalmazták a szakembereket.

A Szavak Embere Díjat idén Gedeon András, az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) sajtószóvivője, míg a Hiteles Tájékoztatásért Díjat Fehér Imre, a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. kommunikációs vezetője kapta. A Lasz-György-díjat, amelyet az örökösök a rendészeti kommunikációs területen végzett munka elismerésére hívtak életre, Győrfi Pálnak, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatójának ítéltek oda az alapítók.

Az egyesület további elismeréseket adott át Budaházi Árpád rendőr főhadnagynak, a Rendőrtiszti Főiskola sajtóreferensének, Boross Norbertnek, az ELMŰ Nyrt. kommunikációs igazgatójának, valamint Kutas Istvánnak, az E.ON Hungária Zrt. médiakapcsolati és PR vezetőjének. A díjakat pénteken adták át a VII. Szóvivőbálon, de a szakmai egyesület csak szerdán adott róla tájékoztatást. Az egyesületi díjakat megtestesítő “trófea” az elmúlt évekhez hasonlóan Gáll Gregor világhírű szobrászművész egy-egy alkotása volt – olvasható a közleményben.