BOON Sziréna

2010.03.11. 21:02

Beszólás után lövés dörrent Harsányban

<p>Harsány – Két harsányi fiatal – a helyiek szerint – cigány származású fiú tett bejelentést egy harmadik, ugyancsak falubeli fiú ellen, hogy rájuk lőtt.</p>


Harsányi garázdaság

boon | 2010.03.12 15:41

Harsány - Három harsányi fiatalember szóváltását követően garázdaság miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság - tájékoztatta pénteken a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.


Beszólás után lövés dörrent Harsányban

A helyszínelést végző rendőrök egy gázpisztolyba való lőszert találtak a földön a helyszínen. Állítólag a bejelentést tevő két fiú a dzsekije alapján szélső jobbosnak, vagy szkinhednek véli a lövést leadót. A konfliktushelyzet azért keletkezett, mert a dzsekis fiatal bámulta a másik két fiút, és ezért az egyedül lévő elővette gázpisztolyát.

Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Személyi sérülés nem történt. Etnikai vagy politikai indíttatás nem merült fel az ügy kapcsán. Az esetből a helyiek szerint csak a két bejelentő akart ügyet csinálni. Lényegében semmi nem történt. Talán a gázpisztoly sem sült el – mondták. Az igazságot a hatósági vizsgálatnak kell majd kiderítenie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!