boon-sportoldal

2010.09.21. 17:41

Az SM pénteken pótol a Népkertben

<p>A múlt héten vasárnap a játéktér alkalmatlansága miatt elmaradt a salakmotoros lengyel I. liga alsóházi rájátszásának 5. fordulójára kiírt Speedway Miskolc – GTZ Grudziadz összecsapás, Miskolcon, a Népkertben.</p>

Bár az 1000 km-ről érkezett vendégcsapat nagyon szerette volna letudni a meccset, a hivatalos kezdési időpont előtt fél órával tartott pályabejárás során ők is meggyőződhettek arról, hogy a több napos esőzés miatt bokáig süppedő talajon nem rendezhető meg a meccs. A két együttes képviselői már vasárnap egyeztettek arról, hogy ezen a héten pénteken pótolják be a találkozót, és miután hétfőn az ezzel kapcsolatos beadványukat eljutották a sorozat szervezőjéhez, a Lengyel Motorsport Szövetséghez, ott kedden délelőtt az illetékesek hivatalosan is kiírták a Speedway Miskolc – GTZ Grudziadz összecsapást szeptember 24-re. Jacsó Tibor, a miskolci klub elnöke érdeklődésünkre azt is elmondta, hogy a pénteki napon 16 órakor kezdődik majd az idei utolsó lengyel ligás hazai meccsük.

ÉM–BCS

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!