Disznóival akarta megetetni áldozatát a tiszadobi férfi?

Tiszalúc, Tiszadob – Hétfőn érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy a Tiszalúchoz tartozó Bárányszegen már öt napja nem találnak egy 64 éves helybeli férfit. A település a Holt-Tisza partján van, ezért a férfit még az ártéri nádasban is keresték, de nem jártak eredménnyel.

Szerdán azonban érkezett egy újabb bejelentés a rendőrségre – úgy tudjuk, névtelenül –, hogy egy tiszadobi porta hátsó részén, a disznókarámban, az állatok között egy megcsonkított holttest hever. A helyszíni szemle során az is kiderült, hogy a szomszédos Bárányszegről eltűnt 64 éves férfit találták meg, és hogy halálát valószínűleg idegenkezűség okozta, a testét pedig az állatok kezdték ki.

Bár az áldozat borsodi volt, Tiszadob a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén található, ezért az ügyben a szabolcsi főkapitányság nyomozói járnak el. Mint a főkapitányság kommunikációs irodája közleményében tudatta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság bűnügyi osztálya szerdán emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 70 éves tiszadobi lakost. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított eddig tisztázatlan okból, saját házának udvarán bántalmazta 64 éves ismerősét. A férfi a bántalmazás során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

ÉM-SZPA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .